Duette Shades met LightLock – extra verduisterend

Een verduisterende slaapkamer is voor velen essentieel voor een goede nachtrust. Om deze reden heeft Luxaflex het LightLock™ systeem ontwikkeld.

LightLock™ is U-vormig zijprofiel, welke lichtkieren aan de zijkanten zoveel mogelijk tegen gaat. Door verduisterende Duette Shades te combineren met het nieuwe LightLock™ systeem ben je verzekerd van een goed verduisterende slaapkamer en een goede nachtrust.

duette shades lightlock

De voordelen van LightLock™ Duette Shades

Het grote voordeel van dit LightLock™ systeem is natuurlijk dat je Duette extra verduisterend is. De lichtkieren die normaal aan de zijkanten van het product ontstaan worden verminderd door een stijlvol zijgeleiding systeem. Dit maakt een Duette net zo verduisterend als een cassette rolgordijn met zijgeleiding.

slaapkamer met lightlock duete shades

Duette Shades met Light Lock™ passen precies in het raamkozijn en zijn hiermee zeer geschikt voor het verduisteren van de slaapkamer. Het U-vormige profiel is zo ontworpen dat deze het binnenkomende licht zoveel mogelijk opvangt, absorbeert en blokkeert. De LightLock-hardware is gecoat in een neutrale wit-tint, waardoor goed past bij de kleur van de muur.

lightlock zijgeleiding

LightLock™ Duette Shades bedieningsopties

De nieuwe LightLock™ Duettes zijn te bedienen middels het LiteRise systeem. Dit betekent dat de Duette middels een handgreep geopend en gesloten kan worden. Hierbij kan er worden gekozen uit reguliere bediening of top down bottom up bediening.

Het is ook mogelijk om LightLock™ Duettes te bedienen middels Powerview. Dat betekent dat je de Duette elektrisch kunt bedienen via een afstandsbediening of app. Hierbij is het tevens mogelijk om vaste tijden in te stellen waarop de Duette geopend of gesloten wordt.

duette shades met lightlock  duette shades zonder lightlock
Duette Shades met LightLock™ (links) en zonder LightLock™ (rechts). 

LightLock™ wordt naar verwachting halverwege 2022 gelanceerd door Luxaflex en zal vanaf dan te bestellen zijn in onze webshop.