Jaloezieën op maat

Bij Raambekleding Nederland ben je aan het juiste adres voor alle op maat gemaakte aluminium of houten jaloezieën. De jaloezieën bestaan uit een groot aantal lamellen, waardoor er veel lichtkieren ontstaan. Dit zorgt voor een speels en modern uiterlijk in jouw huis. Bestel ze met ladderkoord of met een stoere ladderband.

Horizontale aluminium jaloezieën zijn spatwaterbestendig waardoor ze uitermate geschikt zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Houten jaloezieën zijn een prachtige sfeermaker voor in de woonkamer. Wij leveren jaloezieën van vtwonen, Label 65® en Luxaflex®.

Op maat gemaakte jaloezieën

Alle jaloezieën worden bij ons op maat gemaakt en kun je geheel naar wens samenstellen. Tijdens het samenstellen krijg je diverse opties om de jaloezie naar jouw smaak te laten maken.

Zo kies je uit het materiaal, de lamelgrootte en de kleur. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, van 16 mm tot 70 mm. Van Label 65® en Luxaflex® leveren wij 16 mm en 25 mm jaloezieën, maar ook de populaire 50 mm jaloezieën en de 70 mm. Hoe groter de lamelbreedte, hoe groter de tussenruimte tussen de lamellen en hoe groter de doorkijk.

Wanneer je jouw op maat gemaakte jaloezieën gaat bestellen vul je de breedte- en hoogtemaat in, gemeten tot op de millimeter nauwkeurig. Om je hierbij te helpen staan per jaloezie uitgebreide meetinstructies. Mocht je hier niet uitkomen, dan kun je gebruik maken van onze meetservice. Eén van onze monteurs komt dan bij je langs om alles te meten, zodat je zeker weet dat jouw aluminium of houten jaloezie perfect gaat passen!

Kleurstalen en winkel

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een jaloezie. Zo kun je bij alle Label 65® jaloezieën gratis kleurstalen aanvragen. Hierdoor weet je precies hoe bepaalde kleuren lamellen er in het echt uit zien. Om kleurstalen aan te vragen klik je bij het betreffende product op de knop ‘Kleurstalen aanvragen’.

Alle aanvragen voor kleurstalen worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Zo heb jij je kleurstalen binnen enkele werkdagen in huis. Wil je de jaloezieën liever in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Rijswijk.