Jaloezieën

Bij Raambekleding Nederland ben je aan het juiste adres voor alle op maat gemaakte aluminium of houten jaloezieën. De jaloezieën bestaan uit een groot aantal lamellen, waardoor er veel lichtkieren ontstaan. Dit zorgt voor een speels en modern uiterlijk in jouw huis. Bestel ze met ladderkoord of met een stoere ladderband.

Profiteer van 30% korting op Label 65® en 25% korting op Luxaflex® jaloezieën.

Standaard maat of een jaloezie op maat?

Alle jaloezieën van Raambekleding Nederland worden op maat gemaakt. Dit betekent dat wij enkel maatwerk leveren en geen standaard maten. Het grote voordeel van maatwerk t.o.v. een standaard maat is dat jouw jaloezie op maat perfect past. Hierdoor heb je geen last van grote kieren aan de zijkant of een te lange jaloezie.

Daarnaast stel je jouw jaloezie volledig naar wens samen. Denk hierbij aan de optie voor ladderband, het kiezen van het type bediening en de bedieningszijde en bijvoorbeeld de keuze voor een koordgewicht.

Welke soorten jaloezieën zijn er?

Jaloezieën kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: horizontale en verticale jaloezieën. Horizontale jaloezieën zijn veruit de populairste vorm en vind je in menig interieur terug. Binnen deze categorie vind je de aluminium jaloezie, bamboe jaloezie, houten jaloezie en de pvc houtlook.

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in een stoffen, aluminium en pvc uitvoering. Deze jaloezieën kenmerken zich door de grote lamellen welke aan een rails hangen. Verticale jaloezieën zijn met name voor grote ramen een stijlvolle optie.

Jaloezieën voor een slaapkamer of badkamer

Jaloezieën zijn met name in woonkamers en keukens erg populair, maar zijn ook geschikt voor andere ruimtes. Zo is een aluminium of pvc jaloezie badkamer proof. Beide jaloezieën zijn namelijk vocht- en spatwaterbestendig. Houten jaloezieën worden afgeraden voor de badkamer.

Jaloezieën zijn niet verduisterend. Er komt namelijk altijd licht naar binnen door de kieren tussen de lamellen. Wil je toch een jaloezie in de slaapkamer? Dan raden we aan om deze jaloezie te combineren met andere raambekleding, zoals verduisterende gordijnen.

Traditionele of toch een elektrische jaloezie?

Een jaloezie wordt standaard bediend met bedieningskoorden. Deze koorden hangen altijd 1,50 meter boven de grond, om zo aan de childsafetyregels te voldoen. Echter, met de opkomst van smart homes, winnen elektrische jaloezieen aan populariteit. Deze jaloezieën zijn te bedienen met een afstandsbediening of app op je smartphone. Daarnaast is een elektrische jaloezie te koppelen aan spraakbesturingssystemen, wat het bedienen van jouw jaloezie nog gemakkelijker maakt.

Wat zijn Top Down Bottom Up jaloezieën?

Binnen ons assortiment zijn een deel van de aluminium jaloezieen top down bottom up te bedienen. Top Down Bottom Up is een bedieningsvorm waarbij je niet alleen de onderkant van de jaloezie kunt bedienen, maar ook de bovenkant. Hierdoor kun je de jaloezie in het midden van het raam hangen. Deze vorm van bediening geeft veel mogelijkheden tot het spelen met lichtinval en creëren van privacy.

Zijn jaloezieën makkelijk schoon te houden?

De lamellen van een jaloezie vangen veel stof. Dit kun je eenvoudig schoonmaken met behulp van een swiffer. Het is daarnaast ook mogelijk om een stofzuiger of licht vochtige doek te gebruiken. Hoe je de lamellen van een jaloezie het beste schoon kunt maken vind je terug op ons blog met reinigingsinstructies voor jaloezieën.

Waarom jaloezieën kopen bij Raambekleding Nederland?

Alle jaloezieën die je bij Raambekleding Nederland besteld worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Daarnaast ben je door online je raambekleding te bestellen ook voordeliger uit. Zo ontvang je 30% korting op Label 65 jaloezieën en 25% korting op Luxaflex jaloezieën.

Gratis kleurstalen

Om de juiste kleur jaloezie te bepalen wil je deze natuurlijk in het echt zien. Daarom is het mogelijk om van al onze jaloezieën kleurstalen aan te vragen. Deze ontvang je binnen enkele werkdagen bij je thuis. Zo kun je thuis in alle rust de perfecte kleur uitkiezen. Wist je dat zwarte jaloezieën het populairst bij ons zijn?

Garantie

Bestel je een jaloezie bij Raambekleding Nederland? Dan zit daar uiteraard garantie op. Zo ontvang je 4 jaar volledig garantie op alle jaloezieën van Label 65. Op Luxaflex jaloezieën ontvang je 5 jaar garantie, waarvan 2 jaar volledig. De overige 3 jaar ontvang je beperkte garantie, wat betekent dat er (transport)kosten berekend worden bij defecte producten of reparaties.

Bekijk onze jaloezieën in de winkel

Wil je onze jaloezieën in het echt bekijken alvorens je deze gaat bestellen? Kom dan langs in onze winkel in Rijswijk. Hier hangen onze Label 65 en Luxaflex jaloezieën in diverse varianten. Ook hier kun je kleurstalen bekijken en deze meenemen. Onze medewerkers staan voor je klaar en voorzien je graag van passend advies.