Vouwgordijnen

Bij Raambekleding Nederland vind je een ruim assortiment vouwgordijnen. Een vouwgordijn is, door de zachte uitstraling, een echte sfeermaker in huis. Kies je voor een standaard vouwgordijn of een top down bottom up variant, in transparante, overgordijn of verduisterende stof.

Wij leveren vouwgordijnen van de merken Label 65®, Luxaflex® in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een vouwgordijn?

Een vouwgordijn is een sfeervolle vorm van raambekleding. Vouwgordijnen kun je omhoog en omlaag laten zakken, waarbij het gordijn dubbelvouwt. Vandaar de term vouwgordijn. Vouwgordijnen geven een warme sfeer aan een ruimte en zijn in diverse varianten te verkrijgen. Vouwgordijnen zijn qua uitstraling en functionaliteit dus heel anders dan de standaard gordijnen.

Een vouwgordijn in verschillende transparanties

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, van transparant tot verduisterend. Jij bepaalt zelf of je gaat voor vitrage, verduisterend of in between vouwgordijnen. De stoftransparantie staat aangegeven bij het product. Door een gratis kleurstaal aan te vragen kun je thuis goed bekijken hoe transparant een stof is. Heb je een mooie lichtdoorlatende stof gezien en wil je deze graag in een verduisterende uitvoering? Dan kun je de stof laten voeren.

verduisterend vouwgordijn   transparant vouwgordijn   vouwgordijn lichtdoorlatend

Wat zijn top down bottom up vouwgordijnen?

Een groot voordeel van vouwgordijnen is de top down bottom up bediening. Hiermee kan je naast de onderzijde ook de bovenzijde van het vouwgordijn laten zakken. Zo kun je een vouwgordijn ook in het midden of onderin het raam hangen.

Vouwgordijnen in vele kleuren

Onze stoffencollectie voor vouwgordijn is zeer uitgebreid. Hierdoor kunnen wij onze vouwgordijnen aanbieden in een breed scala kleuren, stoftypen en transparanties.

Goedkope en exclusieve vouwgordijnen

Naast onze relatief goedkope Label 65 vouwgordijnen collectie, vind je op onze website ook de Elegant Wonen vouwgordijnen collectie van Luxaflex en de Label 65 exclusief collectie. De exclusief collectie bestaat uit een aantal premium stoffen, welke van hoge kwaliteit zijn en wat luxer ogen.

Vouwgordijn bestellen bij Raambekleding Nederland

Het online bestellen van vouwgordijnen op onze website is vrij eenvoudig. Aan de hand van onze meetinstructies voor vouwgordijnen bepaal je de juiste maat van jouw vouwgordijn. Vervolgens stel je deze geheel naar wens samen in onze configurator en plaats je het product in de winkelwagen. Je hoeft nu enkel nog af te rekenen.

Laat je het inmeten van je vouwgordijn toch liever aan ons over? Maak dan gebruik van onze meetservice.