Over ons

Wij zijn Raambekleding Nederland.NL, dé specialist in maatwerk raambekleding. Van jaloezieën en gordijnen tot shutters en horren, je vindt het bij ons. Naast de bekendere merken Luxaflex® en vtwonen verkopen we ook raamdecoratie van Label 65®, het eigen merk van Raambekleding Nederland. Wat Raambekleding Nederland.NL uniek maakt is het feit dat we naast een webshop ook een grote winkel in Rijswijk hebben. Deze combinatie zorgt ervoor dat we klanten op en top kunnen bedienen en blij kunnen maken met kwalitatieve, op maat gemaakte raambekleding.

 

De geschiedenis van Raambekleding Nederland.NL

Na diverse sales jobs heeft Daan van Eck, oprichter en eigenaar van Raambekleding Nederland.NL, in 2009 de stoute schoenen aangetrokken. Niet langer in loondienst, maar ondernemen. Dat paste beter bij de tomeloze ambitie en het (tikkeltje) eigenwijze dat Daan kenmerkt.

Mede vanwege zijn achtergrond in de branche, herkende Daan de behoefte aan online verkoop van raamdecoratie. In die tijd nog niet heel gebruikelijk, maar des te uitdagender! Met de aanschaf van een Renault Kangoo met 150.000 km op de teller, een imperiaal op het dak en een rolmaat in de zak ging het avontuur van start. Eerst vanuit huis, later onder de “grond” in een klein kantoortje in Den Haag.

Het idee van online verkoop van raamdecoratie sloeg aan! Het succes en de groei waar Daan back in those days alleen maar van kon dromen volgde.

Vandaag de dag staan 25 enthousiaste en deskundige medewerkers paraat om de klanten van Raambekleding Nederland.NL van advies te voorzien, te ontzorgen en blij te maken met de allermooiste raamdecoratie. In de basis doet Raambekleding Nederland.NL dus nog hetzelfde als in die pionierende begindagen. Alleen een stuk professioneler en met een vele malen groter assortiment, waaronder het eigen merk Label 65®.

 

Tijdlijn:

2009 - Oprichting lamellen-gordijnen.nl

2011 - Eerste website lamellen-gordijnen.nl is een feit

2012 - Eerste webshop gelanceerd: houtenjaloezieenshop.nl

logo webshop houtenjaloezieenshop.nl

2013 - Lancering meerdere webshops

2014 - Winkel geopend in Den Haag

2017 - Verhuisd naar 400m2 grote winkel in Rijswijk

2020 - Lancering nieuwe webshop + rebranding van Raambekleding Nederland.NL

nieuw logo Raambekleding Nederland.NL

 

Sfeerimpressie Raambekleding Nederland.NL

Benieuwd naar onze producten? Bekijk dan onderstaande video van de winkel in Rijswijk.