Gordijnroedes en Gordijnrails op maat

Op zoek naar een gordijnrails of gordijnroede op maat? Ook dan ben je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan gordijnrails en roedes die volledig op maat gemaakt worden. Dat betekent dat je niet thuis nog hoeft te zagen, maar de gordijnroede of rails direct op kunt hangen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kies de juiste gordijnrails of gordijnroede voor jouw gordijn

Heb je gordijnen met enkele plooi of vlinderplooi uitgezocht? Bestel dan een gordijnrails, railroede met runners of een roede met losse ringen. Wanneer je een gordijn met zeilringen hebt uitgezocht is een roede de juiste keuze. Heb je een wave gordijn besteld? Dan is de wave gordijnrails de juiste optie voor jou.

De klassieke gordijnrails op maat

Een gordijnrails is de ideale oplossing voor gordijnen met haken. Voor wave gordijnen is er een speciale wave gordijnrail. Een gordijnrails heeft vaak een basis kleur, zoals wit of zilver, de rails zal je echter niet veel zien, omdat de stof van het gordijn er altijd overheen valt. Wanneer je gordijn is gesloten is de gordijnrails helemaal niet zichtbaar. Bij het product lees je ook hoe je de gordijnrails kunt opmeten.

Moderne railroedes op maat

Een railroede is een stijlvolle variatie op de bekende gordijnrail. Het is feitelijk een combinatie tussen een gordijnstang (roede) en een gordijnrails. Deze railroede wordt op maat gemaakt en is in diverse varianten te verkrijgen. Zoek je een 30 mm railroede in het mat zwart of juist een 20 mm RVS railroede? Raambekleding Nederland.NL beschikt over een ruim assortiment Label 65® railroedes op maat. Bij iedere railroede vind je ook meetinstructies, zo ben je er altijd zeker van dat je de maat van de railroede juist inmeet.

Goedkope gordijnrails, gordijnroedes en railroedes

De Label 65® gordijnrails, roedes en railroedes zijn niet alleen mooi om te zien en van goede kwaliteit, maar ook nog eens scherp geprijsd. Bij Raambekleding Nederland.NL ontvang je namelijk altijd 30% korting op de gordijnrails en gordijnroedes van Label 65®.