Elektrische gordijnrails

Jouw gordijnen bedien je gemakkelijk op afstand met een elektrische gordijnrails. Bedien de gordijnen via de smartphone of tablet en stel in welke gordijnen op welk tijdstip open- of dichtgaan. Dit kan per dag variëren, zodat het altijd lijkt of er iemand thuis is. Wel zo'n veilig gevoel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische gordijnrails op maat

De elektrische gordijnrail is een draadloos systeem en er is geen kostbare elektrische aansluiting voor nodig. Het automatisch openen en sluiten van elektrische gordijnen gaat vrijwel geruisloos en hangen zonder moeite altijd perfect. De gordijnen raken minder snel beschadigd of vuil. Dit zorgt er voor dat de gordijnen lang meegaan.

Elektrische gordijnrails opladen

Kies je voor een elektrische gordijnrails met accu? Dan hoef je deze slechts een paar keer per jaar op te laten. Bij de rails kun je een oplader meebestellen. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een uitvoering welke op stroom aangesloten wordt. Op deze manier hoef je nooit om te kijken naar het opladen van een accu. 

Zijn elektrische gordijnrails iets voor jou?

Wil jij weten of elektrische gordijnrails iets voor jou is en welke opties er zijn? Kom dan gerust langs in onze winkel in Rijswijk. Onze specialisten kunnen jou uitstekend adviseren en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons krijg je altijd een product dat aansluit op jouw wensen en behoeftes.