Gordijnen op maat

Bij Raambekleding Nederland vind je allerlei soorten gordijnen, volledig op maat gemaakt. Bij het samenstellen is de belangrijkste keuze die je maakt het soort gordijn. Kies je voor een sfeervol vitrage- of lichtdoorlatend gordijn, of juist een verduisterend of gevoerd gordijn. Afhankelijk van je keuze kun je uit verschillende stoffen en kleuren jouw gordijn uitkiezen!

Bij het samenstellen kun je de gordijnen in verschillende confectie plooien laten stikken. Een enkele plooi of vlinderplooi, waarbij er gordijnhaken in de stof gestikt worden. Deze kun je in een gordijnrails of railroede hangen.

Wave gordijnen hebben een prachtige golf in de gordijnstof, waardoor het wave gordijn mooi egaal komt te hangen. Ook kun je kiezen voor een gordijn met zeilring i.c.m. een roede.

Op maat gemaakte gordijnen

Alle gordijnen op Raambekleding Nederland worden op maat gemaakt. Dit betekent dat het gordijn geheel naar wens kan worden samengesteld. Je bepaalt zelf de kleur stof, de afwerking en het aantal delen van jouw gordijn.

Natuurlijk dien je ook de exacte afmetingen op maat te maken gordijn in te vullen. Om te zorgen dat dit goed gaat hebben wij per gordijn uitgebreide meetinstructies staan. Kom je hier niet uit, of wil je liever dat een monteur alles voor je komt meten? Dan kun je gebruik maken van onze meet- en montageservice. Zo passen jouw nieuwe gordijnen op maat perfect in jouw interieur.

Ben je op zoek naar gordijn toebehoren zoals rails? Ook die hebben we;
Naast de collectie gordijnen vind je bij ons diverse gordijn toebehoren. Speciaal voor het ophangen van je gordijn verkopen wij gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. Bestel deze direct mee en je kunt bij het afleveren meteen je nieuwe gordijnen ophangen.

Gordijnen bestellen

Je bent klaar met oriënteren en wil graag gordijnen bestellen. Dat kan eenvoudig met behulp van onze configurator. Hier vul je de maten in, kies je je jouw kleur en bepaalt hoe de gordijnen worden afgewerkt. De prijs wordt direct zichtbaar waarna je klaar bent en jouw maatwerk gordijnen kunt bestellen.

Onze collectie gordijnen zijn van het merk Label 65®, een merk dat kwalitatief hoogwaardige producten aanbiedt tegen scherpe prijzen. Dat de gordijnen goedkoop zijn wil dus niet zeggen dat je aan kwaliteit inboet. Label 65® heeft ervoor gekozen om een gordijncollectie samen te stellen van stoffen en kleuren die het meest verkocht worden!

Dit alles zorgt ervoor dat wij onze gordijnen goedkoop aan kunnen bieden!

Kleurstalen en winkel

Om een goed beeld te krijgen van de gordijnen en de kleur van de gordijnen wil je de stof het liefst in het echt bekijken. Je kunt daarom bij ons gratis kleurstalen aanvragen van de door jou gewenste stoffen. Deze worden dan binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Op deze manier heb je altijd een goed beeld van het gordijn dat je gaat bestellen!

Wil je gordijnen in het groot bekijken, of wil je nog advies van een van onze medewerkers? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Rijswijk (vlakbij Den Haag).