Horren op maat

Met een hor op maat ben je helemaal klaar voor de zomer. Onze hordeuren, raamhorren en inzethorren zijn van hoogwaardige kwaliteit, eenvoudig en gebruik en houden insecten en ander ongedierte buiten. Onze horren worden volledig op maat gemaakt, waardoor deze perfect passen op iedere deur en elk raam. Wij leveren Label 65® als Luxaflex® horren.

Horren op maat gemaakt

Een hor moet perfect voor je raam of deur passen, anders komen er alsnog vliegen in huis. Daarom worden alle horren die je bij Raambekleding Nederland.NL besteld op maat voor je gemaakt. Je kunt onze hor op maat helemaal naar jouw wens samenstellen. Bij het samenstellen bepaal je de maat van de hor tot op de millimeter nauwkeurig, zo weet je zeker dat de horren goed aansluiten. Ook kies je de kleur van het gaas, de kleur van het profiel en de manier van bedienen.

Verschillende soorten horren van Label 65® en Luxaflex®

Voor horren ben je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Op onze site vind je een ruim assortiment horren van Label 65® en Luxaflex®. Wel zo handig, dan kun je op één plek zowel een hor voor de deur als een hor voor het raam bestellen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor:

Vind je het fijn om de horren voor het bestellen in het echt te bekijken? Of wil je graag advies? Kom dan langs in onze winkel! Je vindt ons in Rijswijk.

Hieronder kan je in het Luxaflex® Horren Collectieboek bladeren. Hierin staat o.a. uitleg over de verschillende horren en afhankelijk van het gekozen model kun je kiezen uit verschillende soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. 

Online horren kopen met korting

Het online bestellen van horren is bij Raambekleding Nederland.NL zeer voordelig. Wij geven namelijk een mooie korting op horren. Zo ontvang je bij aankoop van een Label 65® hor 30% korting en bij Luxaflex® horren is dit altijd 25% korting. Zo’n goedkope hor bestel je gemakkelijk online op onze website. Je hoeft zelf enkel de juiste maken in te voeren. Indien je twijfelt over de maten kun je ook gebruik maken van onze meetservice, zo ben je er zeker van dat het inmeten goed gebeurt.

Veelgestelde vragen over horren

Hoe meet ik de juiste maat voor mijn hor op?
Voordat je begint met het inmeten van jouw nieuwe raamhor of hordeur is het belangrijk om te bepalen of je de hor ‘in de dag’ of ‘op de dag’ wilt plaatsen. Hierna kun je onze uitgebreide instructies lezen in een blog over het inmeten van horren. Kom je er niet uit? Plan dan een gratis live video meetafspraak in met een van onze experts.

Hoe lang is de garantie op een online bestelde hor van Raambekleding Nederland.NL
Bij Label 65 producten krijg je 4 jaar volledige garantie op je hor op maat. Kies je voor een Luxaflex product? Dan krijg je 5 jaar garantie op je hor, waarvan 2 jaar volledige garantie.

Wat is de levertijd van een hor op maat?
De op maat gemaakte horren van Raambekleding Nederland.NL hebben een levertijd van 10 tot 15 werkdagen.