Raambekleding voor draaikiepramen en kunststof kozijnen

Bij Raambekleding Nederland ben je aan het juiste adres voor alle raambekleding voor op draaikiepramen en kunststof kozijnen. De meeste nieuwe huizen hebben tegenwoordig kunststof kozijnen met draaikiepramen, we begrijpen dat je daar niet in wil boren. Gelukkig hebben wij verschillende producten die gemonteerd kunnen worden zonder boren of schroeven, compleet op maat én perfect voor op een draaikiepraam!

Jaloezieën voor draaikiepramen en kunststof kozijnen

Het grote voordeel van aluminium jaloezieën is dat je zelf de lichtinval kan bepalen. Bij Raambekleding Nederland kun je je eigen jaloezieën op maat laten maken, speciaal voor kunststof kozijnen. Jaloezieën zijn uiterst geschikt als zonwering in de zomer en doen hun werk als extra isolatie tijdens koudere dagen.

Aluminium jaloezieën voor kunststof kozijnen zijn te bestellen met een magnetisch frame, als Trufit van Luxaflex® (plakstrips) of een Easyfit van Label65® (plakstrips). Ook is het mogelijk om te kiezen voor jaloezieën met klemsteunen. De klemsteunen klem je op de bovenzijde van het draaikiep gedeelte en vervolgens maak je hier de jaloezie aan vast. Zo hangt de jaloezie netjes voor je kiepraam, zonder dat er een schroefje aan te pas is gekomen.

Duette shades voor draaikiepramen en kunststof kozijnen

De bijzondere honingraatstructuur van de duette® shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Duette® Shades worden ook wel dubbele plissés (Dupli) genoemd. Duette shades zijn ook ideaal voor kunststof kozijnen. In onze collectie hebben we namelijk verschillende producten die zonder boren of schroeven gemonteerd kunnen worden. De Label65® Easyfit en Luxaflex® Trufit producten worden gemonteerd door middel van plakstrips. Ook kan je kiezen voor een  magnetisch frame van Label65® of Framefix van Luxaflex®

Plissé shades voor draaikiepramen en kunststof kozijnen

Een Plissé gordijn lijkt op een duette/dupli shade maar is toch net even anders. Het grootste verschil is dat een plissé gordijn één laag heeft waar de duette/dupli shade een dubbele laag heeft (lees ook onze blog hierover) . Plissé gordijnen zijn echte sfeermakers in je huis, je hebt de keuze uit de volgende stoffen: transparant, semi transparant/lichtdoorlatend of verduisterend. Al onze plisségordijnen worden compleet op maat gemaakt. Zo kies je zelf de afmetingen, kleur en bediening van het plisségordijn. 

Ook de plissé gordijnen kunnen zonder schade aan je kunststof kozijn gemonteerd worden. Zo heb je de keus uit een magnetisch frame, een Trufit van Luxaflex, Easyfit van Label65 en klemsteunen.