Rolgordijnen voor draai-kiepramen

Ben je op zoek naar rolgordijnen voor draai-kiepramen? Dan ben je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Bij ons vind je rolgordijnen met klemsteunen en/of rolgordijnen die op het raam geplakt kunnen worden, waardoor ze in kiepstand van het raam op hun plek blijven hangen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 9

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rolgordijnen met zijgeleiding voor kiepramen

Een kantel kiepraam kan natuurlijk ook geopend worden. Wil je dat jouw rolgordijn netjes langs het kiepraam blijft hangen, zelfs als deze in kiepstand staat? Kies dan voor een rolgordijn met zijgeleiding. Aan beide zijden van het rolgordijn loopt dan een geleidingskabel, die aan de onderzijde vast zit. Deze kabels worden strak gespannen, waardoor het rolgordijn altijd netjes langs het raam blijft hangen.

Rolgordijnen voor kunststof draai-kiepramen

Heb je een kunststof kiepraam? Dan wil je hier liever niet in boren. Bestel in dat geval klemsteunen mee bij je rolgordijn. Deze steunen klem je aan de bovenkant (en in het geval van zijgeleiding ook aan de onderkant) van het kiepraam vast. Zo bevestig je gemakkelijk het rolgordijn zonder dat je in het kozijn hoeft te boren.

Rolgordijn op het raam plakken

Vind je plaksteunen niet mooi? Of zoek je een andere oplossing voor je kunststof kiepraam? Kies dan voor het Label 65 Easy Fix rolgordijn. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze rolgordijnen gemakkelijk middels plakstrips op het raam te bevestigen. Ook de zijgeleiders worden geplakt. Zo bevestig je dit rolgordijn dus zonder dat er een schroefje aan te pas komt.

Raambekleding op draai-kiepramen

Natuurlijk zijn er naast rolgordijnen ook nog andere vormen van raambekleding die op een kiepraam of zelfs een horizontaal raam geplaatst kunnen worden. Denk aan jaloezieen, horren en plissé gordijnen. In de laatst genoemde categorie zijn er zelfs mogelijkheden voor het plaatsen op een horizontaal raam, zoals bijvoorbeeld een plissegordijn op dakraam in de serre.