Transparante vitrage vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, waaronder de transparante uitvoering. De transparante vouwgordijnen bevatten, zoals de naam al zegt, een transparante stof. Hierdoor komt er veel daglicht naar binnen, wat erg sfeervol is in bijvoorbeeld de woonkamer! Wij leveren vouwgordijnen van zowel Label 65® als van Luxaflex®.

Kies je voor een vouwgordijn van Luxaflex®, let dan op dat erbij de stof kleur aangegeven staat wat de lichtdoorlatendheid is middels de afkortingen voor het kleurnummer: T = Transparant, LD = Lichtdoorlatend, ST = Semi Transparant en VD = Verduisterend.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Transparante vouwgordijnen op maat

Al onze transparante vouwgordijnen zijn 100% maatwerk. Het is dus belangrijk dat je de juiste maten doorgeeft bij het bestellen. Per product hebben wij daarom uitgebreide meetinstructies staan, zodat je precies weet hoe je moet inmeten.

Kom je hier niet uit? Dan kun je gebruik maken van onze meetservice. Een monteur zal dan bij je langs komen om alles in te meten, zodat je zeker weet dat het transparante vouwgordijn perfect gaat passen!

Bedieningsmogelijkheden transparante vouwgordijnen

Je krijgt bij het samenstellen van een transparant vouwgordijn de keuze uit veel verschillende opties. Zo kun je bij Label 65® kiezen voor een Top Down / Bottom Up uitvoering. Hierbij kun je het vouwgordijn zo bedienen dat zowel de onderkant als de bovenkant van je raam onbedekt is, terwijl de stof in het midden van raam hangt.

Ook kun je kiezen voor een elektrisch bediend Label 65® of Luxaflex® vouwgordijn. Hiermee open en sluit je het vouwgordijn middels een afstandsbediening of app op je telefoon.