Shutters voor speciale ramen - volledig op maat

Zoek je raambekleding voor een speciale vorm raam? Ook dan is een shutter de ideale raamdecoratie. Houten shutters kunnen namelijk volledig op maat gemaakt worden, waardoor deze shutters ook voor ronde, driehoek, schuine ramen en overige vormen gemaakt kunnen worden.

De houten shutters in speciale vormen worden door een expert ingemeten en gemonteerd. Zo word jij ontzorgd en ben je ervan verzekerd van een perfect passende shutter voor je speciale raam.

Interesse in onze shutters? Vraag vrijblijvend een shutters offerte aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op maat gemaakte shutters voor speciale ramen

Raambekleding vinden voor een speciale vorm raam is lastig. Shutters bieden hiervoor een stijlvolle oplossing. Houten shutters zijn in allerlei vormen te maken. Daarnaast kun je de shutter volledig naar eigen smaak laten maken. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren of tegen een kleine meerprijs de shutter in een RAL kleur naar keuze laten maken. Daarnaast kun je kiezen tussen een shutter lamel met een breedte van 64 mm, 89 mm of 114 mm. Hierbij geldt: hoe breder de lamel, hoe meer zicht je naar buiten hebt en hoe meer licht er naar binnen komt.

Shutter speciale vorm driehoekraam

Bediening van shutters in speciale vormen

Standaard zijn de shutters in speciale vormen voorzien van een bedieningslat aan de voorzijde van de shutter, maar je kunt ook kiezen voor een verborgen bediening. Hierbij kun je de shutters bedienen door één van de lamellen beet te pakken. Wanneer je deze omhoog of omlaag duwt bewegen de rest van de lamellen tegelijkertijd mee. 

witte shutter schuin raam zwarte shutters rond raam ovaal

Klassieke en moderne uitvoering shutter speciale ramen

De shutter voor ramen met een speciale vorm is in twee varianten verkrijgbaar, klassiek en modern. Het verschil hierbij zit hem vooral in de afwerking van het profiel; de moderne shutters hebben een strak afgewerkt profiel zonder kraal, terwijl de klassieke shutters een profiel met sierrand hebben. Tijdens de inmeetafspraak heeft de monteur stalen bij zich en kun je het verschil tussen beide opties nog even goed bekijken alvorens je een definitieve keuze maakt.

 

Een shutter voor iedere bijzondere vorm raam

De houten shutters voor speciale ramen zijn te bestellen voor diverse vormen ramen. Bij Raambekleding Nederland.NL kun je terecht voor: 
- Shutters voor een rond raam
- Shutters voor een driehoek raam
- Shutters voor een zeshoek raam
- Shutters voor een half rond raam
- Shutters voor een boogvorm raam
- Shutters voor een raam met schuine hoek

Speciale vorm shutter rond raam Speciale vorm shutters driehoekraam