Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat vind je bij Raambekleding Nederland. 100% maatwerk rolgordijnen compleet naar jouw wens samengesteld. Voor elke woonruimte en elk budget hebben wij een geschikt rolgordijn. Kies je voor een semi transparante stof en extra sfeer in de huiskamer, of juist een verduisterende stof voor de slaapkamer.

Wij leveren rolgordijnen van Label 65 ®, Luxaflex ® en vtwonen in veel verschillende uitvoeringen. Handbediend, maar ook elektrisch via je app te bedienen. 

Op maat gemaakte rolgordijnen

Ons volledige assortiment Label 65 en Luxaflex rolgordijnen worden op maat gemaakt. Dit betekent dat het rolgordijn wordt gemaakt op basis van de door jou ingevoerde afmetingen. Daarnaast kun je het rolgordijn ook verder naar wens samenstellen. Zo bepaal je de kleur van de rolgordijnstof, de bediening, het type onderlat en met welke steunen je het rolgordijn ophangt. Binnen het assortiment rolgordijnstoffen heb je de keuze uit verschillende typen, waaronder transparante rolgordijnen, semi transparante rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen. De transparante en lichtdoorlatende stoffen worden veel gebruikt in de woonkamer. Zoek je een rolgordijn voor de slaapkamer? Dan kies je een verduisterende stof. Veel van deze stoffen filteren zonlicht, waardoor het rolgordijn zonwerend is.

 

Bediening van rolgordijnen

Naast het soort rolgordijn, de afmetingen voor het rolgordijn op maat en de kleur stof zijn er nog veel meer keuzes! Het bedienen kan via een standaard kettingsysteem, maar je kunt ook kiezen voor koordloze elektrische bediening. Met behulp van een ingebouwde Brel motor of Luxaflex powerview motor bedien je jouw rolgordijn eenvoudig vanaf de bank, via app, afstandsbediening of via spraak (i.c.m. bijvoorbeeld Google Home). Met de app is je raamdecoratie altijd te bedienen, dus ook wanneer je niet thuis bent.

Verschillende typen rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in een aantal verschillende uitvoering. De standaard uitvoering is het enkele rolgordijn. Dit is een rolgordijn bestaande uit één stoflaag. Daarnaast zijn er cassette rolgordijnen, waarbij het opgerolde gedeelte van het rolgordijn netjes zit weggewerkt in een cassette. Daarnaast vind je bij ons ook duo rolgordijnen. Deze rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen, welke je langs elkaar kunt bewegen om zo de lichtinval te bepalen. Veel van deze rolgordijnen zijn met zijgeleiding te bestellen of kunnen op het raam worden bevestigd, waardoor deze ook geschikt voor draaikiepramen.

rolgordijn enkel label 65  duo rolgordijn label 65  verduisterend rolgordijn cassette

Kindveilige Rolgordijnen

Bij het aanschaffen van rolgordijnen is het verstandig om rekening te houden met de veiligheid van je kind. Rolgordijnen met loshangende koorden kunnen bijvoorbeeld een groot gevaar zijn en zorgen voor verwurging.

De Label 65® rolgordijnen zijn standaard voorzien van een bediening met ketting waarbij je zelf de kettinglengte kunt bepalen. Houdt hiervoor rekening met de kindveilig regelgeving. Hierdoor lopen kleine kinderen geen gevaar. Ook kun je kiezen voor elektrische rolgordijnen; deze bedien je middels een app of afstandsbediening

Online rolgordijnen kopen

Een rolgordijn online bij Raambekleding Nederland.NL bestellen heeft veel voordelen, waarbij onze scherpe prijs het grootste voordeel is. Je ontvangt namelijk altijd 30% korting op Label 65 rolgordijnen en 25% korting op Luxaflex rolgordijnen. Door online rolgordijnen te kopen ben je dus altijd voordeliger uit. Daarnaast kun je gratis kleurstalen van rolgordijnen aanvragen van het rolgordijn dat je wilt bestellen. Je ontvangt dan thuis een stukje van de door jou gekozen stoffen bij je thuis.

Kom je er echt niet uit? Dan kun je langskomen in onze winkel. Hier kun je de rolgordijnen in het echt bekijken, de producten testen en je laten adviseren door onze medewerkers.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Het inmeten en monteren van een rolgordijn is vrij gemakkelijk. Om je hierbij te helpen zijn al onze rolgordijnen voorzien van uitgebreide meet- en montage instructies. Daarnaast kun je hier ook alle meetinstructies voor rolgordijnen terugvinden. Vind je het toch lastig? Dan kun je gebruik maken van onze meetservice.