Rolgordijnen standaard

Het standaard rolgordijn bestaat uit een enkele stoflaag en wordt middels een ketting, koord, Literise of elektrisch bediend. Rolgordijnen zijn er in transparante, semi transparante en verduisterende stoffen.

Ben jij op zoek naar een standaard rolgordijn, maar wel eentje die op maat wordt gemaakt? Neem dan een kijkje in onze selectie rolgordijnen van Label 65®, Luxaflex® en vtwonen®.

Enkele rolgordijnen in verschillende transparanties

De bekende standaard rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Transparante rolgordijnen, ook wel vitrage rolgordijnen genoemd, laten veel licht binnen en zorgen in ruimtes als de woonkamer en keuken voor veel sfeer. Ga je liever de inkijk iets meer tegen? Dan is een semi transparant rolgordijn een geschikte optie. Wil je een rolgordijn in de slaapkamer hangen? Dan is het verduisterende rolgordijn de beste optie. Per type transparante heb je de keuze uit verschillende kleuren stoffen.

Elektrische rolgordijnen

Het rolgordijn wordt standaard geleverd met een bedieningsketting. Heb je liever een koordloos rolgordijn? Dan is elektrische bediening een goede optie. Label 65 rolgordijnen worden aangedreven door een buismotor, welke je middels een afstandsbediening of app gemakkelijk kunt bedienen. Luxaflex rolgordijnen kun je elektrisch bedienen middels het bekende PowerView systeem. Elektrische bediening van rolgordijnen biedt veel mogelijkheden. Zo kun je onder meer vaste tijden programmeren waarop het elektrische rolgordijn open en dicht gaat. Lees meer over elektrische raambekleding

Een rolgordijn voor iedere woonruimte

Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere woonruimte. De stof van een rolgordijn is namelijk vochtbestendig, waardoor je deze niet alleen gemakkelijk met een vochtige doek schoon kunt maken, maar je een rolgordijn dus ook in de keuken of badkamer op kunt hangen. Daarnaast zijn rolgordijnen in veel kleuren en transparanties te verkrijgen, waardoor je eigenlijk altijd wel een rolgordijn vindt die past bij jouw woonruimte. Doordat je jouw rolgordijn bij Raambekleding Nederland.NL volledig naar wens kunt samenstellen, kunnen ook afwijkende maten ramen van een stijlvol rolgordijn worden voorzien.

Rolgordijnen online bestellen

Het bestellen van een rolgordijn op onze website is zeer eenvoudig. Middels onze handige filteropties vind je snel jouw ideale rolgordijn. Je bepaalt vervolgens de juiste maat en voert deze in bij het rolgordijn dat je wilt bestellen. Vervolgens kies je de kleur, bediening en eventuele extra opties. Tot slot reken je af en wacht je tot wij je bestelling thuis komen bezorgen.

De juiste kleur van je rolgordijn kiezen

Vind je het lastig om een kleurkeuze te maken? Dat kunnen we begrijpen. Wanneer je kiest voor een zwart rolgordijn is de kleurkeuze gemakkelijk, maar bij bijvoorbeeld een bruin of blauw rolgordijn wil je toch vaak de kleur even in het echt bekijken. Vraag in dat geval gratis kleurstalen aan. Je ontvangt dan kleine stukjes stof van het rolgordijn dat jij wilt gaan bestellen. Daarnaast kun je natuurlijk ook een bezoek brengen aan de winkel in Rijswijk. Hier kun je onze rolgordijnen bekijken, testen, je laten adviseren door een medewerker en uiteraard ook kleurstalen bekijken en meenemen.

Rolgordijnen meten - de juiste maat bepalen

Ga je online een rolgordijn bestellen? Dan is het belangrijk om de maat van je rolgordijn goed te meten. Gelukkig is dat een eitje met onze meetinstructies voor rolgordijnen. Kom je er toch niet uit of vind je het fijn om het door een expert te laten meten? Maak dan gebruik van onze meetservice.