Jaloezieën voor draaikiepramen

Ben je op zoek naar een jaloezie die geschikt is voor een draaikiepraam? Ook dan ben je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Onze jaloezieen met zijgeleiding zijn ideaal voor draai kiepramen en zorgen ervoor dat de jaloezie altijd op zijn plek blijft hangen. Ook een jaloezie in een magnetisch frame is een goed optie voor draaikiepramen. Ontdek het aanbod en vind jouw ideale draai kiepraam jaloezie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

logo label65    logo luxaflex

Smalle jaloezieën voor draaikiepramen

Wanneer je een aluminium of houten jaloezie voor een draaikiepraam kiest dien je met een aantal zaken rekening te houden. Zo moet de jaloezie bijvoorbeeld achter je raamklink moeten passen. Daarom raden wij hier alleen jaloezieën aan met een lamelbreedte van 25 mm en 16 mm. Voor de zekerheid kun je altijd even de ruimte tussen het raam en de klink opmeten, om zo te bepalen of er voldoende ruimte is voor een jaloezie.

aluminium jaloezie draaikiepraam

Jaloezieen met zijgeleiding voor kantelkiepramen

De jaloezie die je voor een kiepraam hangt moet natuurlijk altijd netjes op zijn plaats blijven hangen, ook wanneer het raam in kiepstand open staat. Een spankoord jaloezie biedt hiervoor de oplossing. Doordat deze jaloezie wordt gespannen tussen twee spankoorden, blijft deze altijd op zijn plek hangen. Deze koorden worden ook wel zijgeleiding genoemd. Het is mogelijk om een jaloezie met zijgeleiding top down bottom up te bedienen, waardoor je deze ook in het midden van je kiepraam kunt hangen.

Jaloezieen in een magnetisch frame

Een andere mogelijkheid voor draaikiepramen zijn jaloezieën in een frame. Doordat de jaloezie ingespannen in een frame komt blijft deze altijd op zijn plek hangen. Het frame is te bevestigen op het kozijn middels magneetstrips. Hierdoor blijft je kozijn mooi en kun je de jaloezie er gemakkelijk uithalen wanneer je bijvoorbeeld het raam schoon wilt maken.

jaloezie kiepraam in magnetisch frame

Jaloezieen voor kunststof draaikiepramen

Heb je een kunststof draaikiepraam? Dan zal je hier bij voorkeur niet in willen schroeven. Gelukkig is daar een oplossing voor. Al onze jaloezieën die geschikt zijn voor kantel kiepramen kunnen worden besteld met klemsteunen. Deze beugels klem je op de bovenzijde van het draaikiep gedeelte en vervolgens maak je hier de jaloezie aan vast. Zo hangt de jaloezie netjes voor je kiepraam, zonder dat er een schroefje aan te pas is gekomen.

Draaikiepraam jaloezieen in het echt bekijken

Vind je het fijn om de jaloezie voor jouw draaikiepraam alvorens de aankoop in het echt te bekijken? Kom dan gerust langs in onze winkel in Rijswijk. Onze medewerkers vertellen je graag over de mogelijkheden en laten je zien welke jaloezieën er allemaal geschikt zijn voor draai kiepramen. Daarnaast kun je ook kleurstalen mee naar huis nemen om zo de juiste kleur te bepalen. Woon je niet in de buurt van een winkel? Dan kun je ook gemakkelijk via de website gratis kleurstalen aanvragen.