Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Geef je huis een unieke en sfeervolle uitstraling met de lichtdoorlatende vouwgordijnen! De vouwgordijnen van Luxaflex® en Label 65® zijn beschikbaar in diverse stoffen en kleuren van vitrage stof tot semi transparante overgordijnstof of verduisterend. Zo vind je altijd een geschikt vouwgordijn!

Kies je voor een vouwgordijn van Luxaflex®, let dan op dat er bij de stof kleur aangegeven staat wat de lichtdoorlatendheid is middels de afkortingen voor het kleurnummer: LD = Lichtdoorlatend, ST= Semi Transparant, overige: T= Transparant, VD= Verduisterend.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat

Lichtdoorlatende vouwgordijnen worden ook vouwgordijnen met overgordijnstof genoemd. Stoffen die in deze categorie vallen laten gefiltert daglicht binnen, maar bieden voldoende privacy in huis.

Raambekleding Nederland levert enkel op maat gemaakte vouwgordijnen. Bij het samenstellen van jouw ideale vouwgordijn kun je kiezen uit vouwgordijnen van Label 65® en Luxaflex®. Beiden kwalitatief goede merken tegen een scherpe prijs.

Bedieningsmogelijkheden lichtdoorlatende vouwgordijnen

Bij het samenstellen van jouw vouwgordijn krijg je de keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Ga je voor een standaard kunststof ketting bediening, of kies je voor een luxe smartcord systeem, of zelfs een elektrisch bedienbaar vouwgordijn? Hiermee kun je eenvoudig via een afstandsbediening of app het vouwgordijnen openen en sluiten.