PVC Jaloezieën

Wij verkopen verschillende PVC jaloezieën speciaal geschikt voor de badkamer, deze zijn namelijk spatwaterbestendig. De jaloezieen hebben de uitstraling van een houten jaloezie. PVC is een kunststof dat bestand is tegen de vochtigheid in je badkamer en hierdoor, in tegenstelling tot hout, niet krom zal trekken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor PVC jaloezieën

De belangrijkste eigenschap van een de kunststof PVC jaloezie is de vochtbestendigheid. Hierdoor kun je de PVC jaloezie zonder risico in de badkamer of keuken hangen of andere vochtige ruimtes hangen. Komt er af en toe wat water op de jaloezie? Ook dat is geen probleem! Kunststof jaloezieen zijn namelijk ook spatwaterbestendig. Je kunt deze dan makkelijk afnemen met een vochtige doek. 

Een jaloezie van PVC ziet er op het oog vrijwel hetzelfde uit als een houten jaloezie en wordt daarom ook wel een houtlook jaloezie genoemd. Doordat de PVC uitvoering op de houten lijkt past de PVC jaloezie mooi in jouw interieur en kun je bijvoorbeeld de woonkamer voorzien van houten jaloezieën en in de keuken PVC jaloezieën ophangen, zonder dat het verschil zichtbaar is. De PVC jaloezie wordt daarom ook wel houtlook jaloezie genoemd. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een jaloezie gemaakt van aluminium. 

logo label65    logo luxaflex

PVC jaloezieen op maat - verschillende merken

Bij Raambekleding Nederland.NL vind je twee PVC jaloezieën; de Label 65® en de Luxaflex® PVC jaloezie. De Label 65® PVC Jaloezie is verkrijgbaar met een lamelbreedte van 50 mm. De kunststof jaloezie van Label 65 is verkrijgbaar in wit, crème wit en taupe. Daarnaast heb je zeer ruime keuze uit ladderbanden in diverse breedte, kleuren en patronen. Ga je liever voor een ladderkoord? Ook dat is mogelijk. Daarnaast kun je een afdeklijst kiezen, waarmee je de metalen bovenbak bedekt.

Ook van het merk Luxaflex® hebben wij een PVC jaloezie in het assortiment. Deze wordt bij Luxaflex® ‘Wood Elements’ genoemd. Hierbij heb je keuze uit maarliefst 12 verschillende kleuren. Deze jaloezie is vooral geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld de badkamer. Daarnaast kun je uit diverse soorten ladderbanden kiezen. Deze jaloezie is tevens met elektrische Powerview bediening te verkrijgen.

Kunststof PVC jaloezie op maat kopen

Onze PVC jaloezieen worden volledig op maat gemaakt. Je bepaalt zelf de afmetingen, kleur en bedieningswijze. Wil je het PVC materiaal en de kleuren graag in het echt bekijken? Vraag dan gratis kleurstalen aan van een van onze PVC jaloezieen. Ook hebben wij een PVC jaloezie hangen in onze winkel. Deze hangt veelal naast de houten jaloezie, zodat je goed het verschil (of eigen vooral de overeenkomsten) kunt bekijken.

PVC jaloezieën worden bij je thuisbezorgd en zijn bij Raambekleding Nederland.NL extra voordelig. Je ontvangt namelijk 30% korting op de Label 65 jaloezie en 25% korting op de Luxaflex PVC jaloezie.