Luxaflex® verticale lamellen

Op zoek naar raamdecoratie voor een groot raam? Dan zijn verticale lamellen van PVC een goede optie. Deze lamellen zijn in verschillende kleuren en dessins te verkrijgen en gemaakt van kunststof. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verticale jaloezieën PVC

De verticale jaloezie PVC van Luxaflex® is een echte klassieker als het gaat om raambekleding. Jaren terug zag je bij iedereen zo’n jaloezie met verticale lamellen voor de ramen hangen. Intussen is er veel ontwikkeld op het gebied van deze verticale jaloezieën en zijn er talloze mogelijkheden. Zo kan deze worden bediend met een eindloosketting systeem, koord & ketting of schuif-/ tuimelstang.

Verticale lamellen PVC voor grote ramen

Het grote voordeel van de verticale PVC jaloezie is de grote afmetingen. Deze jaloezie kan namelijk tot wel zeven meter breed en drie meter hoog geproduceerd worden. Hiermee is het product ideaal voor grote raampartijen. De lamellen kun je gemakkelijk open en dicht kantelen en kun je tevens helemaal naar de zijkant schuiven. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld het raam schoon wilt maken.

PVC lamellen in diverse uitvoeringen

De tijd van de saaie grijze verticale jaloezie is voorbij. Binnen het assortiment van Luxaflex® verticale PVC jaloezieën vind je namelijk diverse kleuren en dessins. Zo kun je o.a. kiezen uit een aantal geperforeerde lamellen. Hierbij worden er kleine gaatjes gemaakt in de lamellen, welke zorgen voor een unieke uitstraling en meer licht in huis. Daarnaast vind je binnen de collectie ook lichtdoorlatende lamellen, houtlook lamellen en lamellen met een patroon / textuur.