Cassette rolgordijnen

Stijlvol en functioneel; dat is het cassette rolgordijn. De cassette zorgt ervoor dat de rol netjes is weggewerkt en de zijgeleiding zorgt ervoor dat er zo min mogelijk licht binnenkomt. Hierdoor zijn cassette rolgordijnen ideaal voor de slaapkamer. Bij Raambekleding Nederland.NL vind je semi-transparante en verduisterende cassette rolgordijnen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 10

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Cassette rolgordijnen op maat

Alle rolgordijnen met cassette die je bij ons vindt worden helemaal op maat gemaakt. Jij bepaalt dus tot de millimeter nauwkeurig welke afmetingen jouw cassette rolgordijn op maat gaat krijgen. Daarbij kies je natuurlijk ook de stofsoort, de kleur en de bediening. Zo vind je bij ons altijd een cassette rolgordijn die aan jouw wensen voldoet.

Cassette rolgordijn voor de slaapkamer

Een cassette rolgordijn is zeer geschikt voor de slaapkamer. Naast dat deze met verduisterende stof verkrijgbaar is, komen onze cassette rolgordijnen met zijprofielen. Dit betekent dat het rolgordijn aan beide zijden in deze profielen zit, waardoor er geen lichtkieren aan de zijkant ontstaan. De cassette zorgt ervoor dat ook de bovenkant van het rolgordijn geen lichtkieren heeft. Een cassette rolgordijn is dus zeer verduisterend en daardoor een populaire keuze voor de slaapkamer.

cassette rolgordijn

Elektrisch cassette rolgordijn

Wil jij jouw cassette rolgordijn op afstand kunnen bedienen middels een app? Kies dan voor het verduisterende Label 65 rolgordijn cassette elektrisch. Middels de Brel Home Hub kun je jouw elektrische cassette rolgordijn koppelen aan de gratis app. De motor van het rolgordijn met elektrische bediening kun je eens in de paar maanden gemakkelijk opladen.

Easy fix cassette rolgordijnen

De easy fix rolgordijnen zijn een uniek cassette rolgordijn welke je op het kozijn kunt plakken. Het monteren van deze cassette rolgordijn is zeer gemakkelijk, hier komt de naam easy fix dan ook vandaan. Middels plakstrips bevestig je het easy fix cassette rolgordijn op het raam, je hoeft dus niet te boren. Hiermee is een cassette rolgordijn ook voor draai-kiepramen een optie.

Cassette rolgordijn online kopen

Vind je het lastig om de kleur van het cassette rolgordijn te bepalen op basis van foto's? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan. Je ontvangt binnen enkele werkdagen stukjes stof thuis, op basis waarvan je de juiste kleur van jouw cassette rolgordijn stof kunt bepalen. Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom om het cassette rolgordijn in onze winkel in Rijswijk te komen bekijken.