Shutters 

Op zoek naar shutters op maat? Dan ben je aan het juiste adres. Onze shutters worden altijd perfect op maat gemaakt, geheel naar jouw wensen. Shutters zorgen niet alleen voor privacy in huis, hebben ook een mooie, landelijke uitstraling. 

Raamshutters worden standaard in een recht frame gemonteerd, maar kunnen ook op maat worden gemaakt voor ramen met speciale vormen. Shutters zijn daarmee de ideale raamdecoratie voor ieder type raam.

Alle shutters die je bij Raambekleding Nederland.NL koopt worden voor jou gemeten én gemonteerd door een ervaren monteur!

Shutters voor iedere woonruimte 

Shutters zijn een echte meerwaarde voor je huis. Shutters, ook wel luiken of raamshutters genoemd, geven sfeer aan iedere woonruimte en zorgen voor voldoende privacy. Doordat shutters op maat worden gemaakt en in een frame worden gemonteerd passen deze altijd perfect op ieder raam. Hierdoor geven shutters een stijlvolle uitstraling.

Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met PVC of houten shutters in hun huis. De resultaten zijn prachtig en die delen we graag. Laat je inspireren door onderstaande foto's en bekijk ook onze projecten. 

Witte shutters op maat - licht en sfeervol

witte shutters hout keuken witte shutters hal

Zwarte shutters op maat - modern en een echte eyecatcher

zwarte shutters schuifpui woonkamer zwarte shutters slaapkamer

Shutters op maat

Alle raamdecoratie shutters, ook wel bekend als American Shutters, die je bij Raambekleding Nederland.NL kunt kopen worden op maat gemaakt. Ieder raam is anders, waardoor de shutter die voor het raam komt bij ieder raam andere afmetingen kent. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jij altijd op maat gemaakte shutters voor jouw raam ontvangt. Deze shutter op maat kun je geheel naar jouw wensen laten maken. Zo kies je de bediening en kleur zelf, witte shutters, zwarte shutters of shutters in een RAL-kleur? Het kan allemaal!

Onze shutters zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes: 63 mm, 76 mm, 89 mm en 114 mm. Hoe breder de lamel, hoe meer zicht je naar buiten hebt en hoe meer licht er naar binnen komt. Standaard worden shutters in een recht frame gemonteerd, maar je kunt ze ook op een vouwrail laten plaatsen. Onze shutters bedien je met een bedieningslat, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor verborgen bediening. Heb je een rond of schuin raam? Ook daar kunnen shutters op maat voor worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

grijze shutters eetkamer houten shutters hal

Professioneel ingemeten en gemonteerd

Onze specialistische monteurs meten en monteren shutters op dagelijkse basis en zorgen ervoor dat de shutters perfect op maat gemaakt worden voor jouw ramen. Tijdens het inmeten hebben ze samples bij zich en nemen ze al je wensen met je door. Zo stel je jouw ideale shutter samen. 

Het inmeten en monteren van shutters zit bij de productprijs inbegrepen. Door jouw shutters online te kopen bij Raambekleding Nederland.NL wordt je dus altijd volledig ontzorgd en ben je zeker van professionele shutters op maat. 

shutters keuken raam op maat zwart zwarte shutters kinder slaapkamer

De voordelen van shutters als raamdecoratie

  • Shutters worden volledig op maat gemaakt en passen hierdoor op ieder type raam, ook ramen met speciale vormen. Daarnaast is het ook mogelijk om shutters voor draaikiepramen te plaatsen.
  • Shutters kun je gemakkelijk bedienen met een bedieningslat of door de lamel op en neer te bewegen (verborgen bediening).
  • Shutters zijn in vrijwel iedere kleur te verkrijgen. Of je nu zwarte shutters, paarse shutters of shutters in de kleur van je kozijn wilt, het is allemaal mogelijk.
  • Shutters zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Voor de vochtige ruimtes als de badkamer en keuken zijn er PVC shutters.
  • Middels de luiken van de shutters kun je zelf bepalen hoeveel licht je naar binnen laat.
  • Shutters kunnen standaard middels een scharnier open en dicht. Daarnaast kunnen deze ook op een vouwrail worden geplaatst, waardoor deze 180 graden opengeklapt kunnen worden. Hierdoor zijn shutters ook geschikt voor de schuifpui en openslaande deuren.

Shutters - Alle mogelijke opties

Shutter opties Shutter Basic Shutter De Luxe Shutter Premium Shutter De Luxe Special Shutter Premium Special
Lamelmaat 64 mm
Lamelmaat 76 mm
Lamelmaat 89 mm
Lamelmaat 114 mm  
Kunststof met aluminium kern        
Lindenhout      
Ashwood      
Verborgen bediening (meerprijs)
Ralkleur naar wens (meerprijs)
Railsysteem (meerprijs)    
Verborgen scharnieren (meerprijs)  
In speciale vormen te maken      
Zichtbare houtnerf in lamel      
Maximale paneelbreedte 900 mm  
Maximale paneelhoogte 3200 mm  

 

shutters badkamer op maat witte shutters erker slaapkamer

Online shutters kopen

Onze shutters zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden altijd op maat gemaakt. De prijs van de shutters is afhankelijk van het formaat van het raam en de eventuele extra wensen. Onze shutters zijn verkrijgbaar vanaf € 369,-. Deze prijs is inclusief meten en monteren. Je wordt dus volledig ontzorgd bij aankoop van shutters bij Raambekleding Nederland.NL.

Kleurstalen van de shutters bekijken

Wil je onze shutters graag in het echt zien voordat je gaat bestellen? Bezoek dan onze winkel in Rijswijk. Hier vind je de verschillende typen shutters in enkele kleuren. Tevens neemt de monteur altijd samples mee naar de inmeetafspraak. Zo kun je samen met de monteur de ideale kleur voor jouw shutters bepalen. Het is ook mogelijk om de raamshutter in een RAL kleur naar wens te laten maken, zo kun je deze perfect aan laten sluiten op de kleur van je kozijn.