Shutters voor draaikiepraam

Shutters op maat zijn ook zeer geschikt voor draaikiepramen. Bij ramen die naar binnen open gaan is het zelf mogelijk de deurkruk te verlengen, zodat deze op de shutter komt. Hiermee zijn shutters de ideale raamdecoratie voor draaikiepramen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op maat gemaakte shutters voor draaikiepramen

Shutters zijn een maatwerk product. Dit betekent dat deze altijd 100% op maat gemaakt worden voor jouw kiepraam. Bij shutters voor een draaikiepraam is het zelf mogelijk om de kruk van het raam te laten verlengen. Deze wordt dan op de shutters geplaatst, zodat je het raam open kunt doen, zonder de shutters te hoeven verplaatsen.

shutters draaikiepraam

Shutters voor draaikiepraam in de badkamer

Ook wanneer jouw draaikiepraam zich in de badkamer bevindt zijn shutters een oplossing. Onze Basic Shutter is namelijk gemaakt van PVC en kan ook op draai-kiepramen geplaatst worden. De Basic Shutter kan echter niet in speciale vormen gemaakt worden. Wanneer het badkamerraam bijvoorbeeld een driehoek is, is deze shutter hier niet geschikt voor.

Shutters plaatsen voor of op het draaikiepraam

Shutter luiken worden altijd in een frame geplaatst. Dit frame wordt op of in je kozijn bevestigd. De shutters zitten nooit op je raam, maar er altijd een stukje vanaf, zodat de lamellen open kunnen zonder het raam te raken. Of het frame in of op de dag gemonteerd wordt is afhankelijk van het type raam en jouw persoonlijke smaak.