Easyfit & Trufit

Met het TruFit® systeem van Luxaflex® en Easyfit van Label65® wordt jouw Duette® Shades direct op het glas geplaatst zonder schade aan te richten aan de kozijnen. Ideaal voor deuren en kunststof kozijnen. Geheel op maar en ideaal voor een draaikiepraam.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxaflex® TruFit® - Elegant, licht en simpel

Luxaflex® TruFit ® is een handige, zelfklevende oplossing voor raamdecoratie. De raamdecoratie wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen. Niet alleen voor huiseigenaren. Ook als je een huis huurt kunt je nog steeds genieten van de mooiste raambekleding zonder het kozijn te beschadigen.

Als het TruFit ® profiel eenmaal bevestigd is, dan is de raambekleding gemakkelijk en eenvoudig te bedienen door de handgreep bediening. Doordat de raambekleding zeer makkelijk uit het profiel kan worden geklikt, kunnen de ramen makkelijk gereinigd worden.

TruFit ® kan toegepast worden op bijna alle kozijnen types en is geschikt voor veel soorten ramen, met een maximale afmeting van 128 centimeter breed en 220 centimeter hoog. Het montagesysteem is geschikt voor alle soorten Luxaflex® Duette® Shades 25 mm en Plissé Shades 20 mm en 16 en 25 mm jaloezieën.

Ook voor de Top down/Bottom up Luxaflex® producten is TruFit ® standaard toepasbaar. Het montagesysteem is met haar elegante design een echte eyecatcher voor iedere raampartij. De profielen zijn verkrijgbaar in zes kleuren, afgestemd op de stoffencollectie en/of de kozijnkleur.