PVC shutters op maat

Op zoek naar een shutter voor in de badkamer of keuken? Dan zoek je de PVC shutter. Deze shutter is geschikt voor vochtige ruimtes en trekt dan ook niet krom. Bij de PVC shutters kun je kiezen uit drie verschillende breedte maten lamellen: 64 mm, 76 mm en 89 mm.

PVC shutters worden ingemeten en gemonteerd door een expert. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect passende shutter.

Interesse in onze shutters? Vraag vrijblijvend een shutters offerte aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Shutters van PVC

De PVC shutter wordt gemaakt van Polywood en is goed bestand tegen vocht en daarom de ideale badkamer shutter. De shutters zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte houten shutters. Hierdoor creëren ze dezelfde natuurlijke, landelijke sfeer en kun je ook je keuken en badkamer voorzien van een stijlvolle shutter. De PVC shutter is verkrijgbaar in een klassieke uitvoering waarbij er een sierrandje in de shutterpanelen en het frame zit.

De lamellen van onze PVC shutters zijn in het midden voorzien van een aluminium kern, welke zorgt voor de stevigheid van de lamel. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige shutter met een lange levensduur.

witte pvc shutters badkamer 

100% maatwerk PVC shutter

De PVC shutters die je bij ons besteld, zijn volledig op maat gemaakt. Bij het samenstellen heb je diverse mogelijkheden om de PVC shutters naar eigen wens aan te passen. Zo kies je onder meer de breedte van de lamel, kleur en het type bediening. Ook heb je onder meer de mogelijk om een PVC shutter met vouwrail te bestellen. Hiermee kunnen de shutters 180 graden omgeklapt worden.

 

Bediening van de PVC eco shutters

De standaard PVC shutter die het meest gemonteerd wordt bestaat uit een frame rondom, met daarin links en rechts een luik dat opengeklapt kan worden. Om de lamellen in de PVC shutter open of dicht te zetten kun je een bedieningslat gebruiken. Vind je dit niet zo mooi? Dan kun je ook kiezen voor verborgen bediening, waarbij je de lamel verticaal op en neer kunt bewegen om de PVC shutter te bedienen.

badkamer shutters pvc 

PVC eco badkamer shutters meten en monteren

De maat van de PVC shutters is erg belangrijk. Omdat het opmeten en het monteren van PVC shutters een precieze klus is bieden wij graag onze meet- en montageservice aan. De kosten hiervoor zitten standaard bij de prijs inbegrepen. Met deze service zorgen wij ervoor dat de PVC eco shutters altijd perfect passen en vakkundig geïnstalleerd zijn. Het scheelt je daarnaast ook werk, dat is mooi meegenomen.

 

Prijsberekening PVC shutters

Benieuwd naar de kosten van een PVC shutter voor jou raam? Je kunt bij ons online een prijsindicatie berekenen. Ben je het hiermee eens dan kun je een inmeet afspraak maken via onze klantenservice. Vervolgens zal de monteur tijdens de inmeetafspraak alle wensen met je doornemen en dit noteren. Hierna wordt er een offerte opgemaakt en zal de definitieve prijs bekend zijn.