Verduisterende gordijnen

Ben je op zoek naar volledig verduisterende gordijnen? Ontdek dan onze Label 65 verduisterende gordijnen. Deze collectie bestaat uit volledig verduisterende en dim out stoffen. Bij dim out stoffen komen er nog kleine lichtpuntjes door de stof.

Ontdek de collectie en bestel jouw verduisterende gordijn nu met 30% korting!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verduisterend gordijn op maat

Alle verduisterende gordijnen die je bij Raambekleding Nederland.NL besteld worden op maat gemaakt. Dit betekent dat jij tot de millimiter nauwkeurig aan kunt geven welke afmetingen het gordijn moet krijgen. Daarnaast kies jij zelf het type plooi en de afwerking aan de onderkant van het gordijn. Uiteraard bepaal je de kleur ook helemaal zelf. Om je te helpen bij deze keuze kun je gratis kleurstalen aanvragen. Na het invoeren van de maten en de keuzes wordt jouw verduisterende gordijn op maat gemaakt in ons atelier. Vervolgens wordt deze bij je thuisbezorgd.

Tip: je kunt ook direct een gordijnrails, gordijn roede of railroede meebestellen!

Verduisterend gordijn voor de slaapkamer

Houd je ervan om donker te slapen? Dan is een verduisterend gordijn de ideale raamdecoratie voor jouw slaapkamer. Een verduisterend gordijn houdt al het licht tegen en houdt je slaapkamer dus altijd lekker donker. Doordat onze verduisterende gordijnen op maat gemaakt worden, passen deze altijd perfect en voorkom je lichtkieren. Een verduisterend gordijn in de slaapkamer zorgt er dus voor dat jij ongestoord en lekker lang kunt slapen, ongeacht hoe licht het buiten is. Naast de standaard gordijnen, leveren wij ook de specialie verduisterende producten.

Verduisterend overgordijn - gevoerd

Overgordijnstoffen vallen altijd erg in de smaak. Dat snappen we, want het zijn ook hele mooie stoffen. Het enige nadeel is dat ze lichtdoorlatend zijn. Hier hebben we een oplossing voor: gevoerde overgordijnstoffen. We plaatsen een laag voering achter de door jou gekozen overgordijnstof, zo maken we deze stof verduisterend, maar kun je toch die prachtige overgordijnstof kiezen die je had gezien. Je hebt de keuze uit diverse kleuren voeringsstof. Hierdoor vind je altijd wel een voeringsstof die mooi past bij de overgordijnstof.

Dim-out gordijnen

Op zoek naar een verduisterend gordijn met een stoere uitstraling? Dan is een dim-out gordijn een goede optie. Deze zwarte gordijnstof geeft een unieke uitstraling aan de ruimte waar deze in hangt. Onze dim-out de luxe stoffen hebben een stofstructuur aan de voorzijde en aan de achterkant een dim-out laag, waardoor de stof zeer verduisterend is.

Dim-out stof is verduisterend, maar niet geheel verduisterend. De stof laat namelijk nog kleine lichtpuntjes door. Wil je een dim-out gordijn geheel verduisterend hebben? Dan kun je deze laten voeren.