Gordijnroedes op maat

Alle Label 65® roedes voor gordijnen worden volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf tot op de millimeter nauwkeurig kunt bepalen welke afmetingen jouw nieuwe roede krijgt. Wij zagen deze in de fabriek voor je op maat. Je hoeft hem dus enkel nog op te hangen!

Alle gordijnroedes van Raambekleding Nederland.NL bestel je nu met 30% korting!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Label 65® Gordijn Roede 30 mm Mat Zwart
  2. Label 65® Gordijn Roede 30 mm Grafiet
  3. Label 65® Gordijn Roede 30 mm Edelstaal
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gordijn roede op maat bestellen

De gordijn roede van Label 65® is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zo is deze te verkrijgen in het mat zwart, welke zeer populair is. Daarnaast is onze gordijnroede ook verkrijgbaar in de edelstalen, chromen en grafieten uitvoering. Welke afmetingen de roede krijgt bepaal jij helemaal zelf. Onze gordijn roedes zijn tot 5 meter breed te verkrijgen.

Naast het bepalen van de maat bieden wij nog meer opties waarmee jij jouw gordijn goede geheel naar wens en op maat samen kunt stellen. Zo bepaal je tijdens het bestellen zelf welke steunen er meegeleverd moeten worden, of je er losse ringen bij wilt bestellen en of je er eindknoppen bij wilt bestellen. Jouw roede op maat wordt dus echt speciaal voor jou gemaakt.

Voor welke gordijnen is een gordijn roede geschikt?

De gordijn roede is ideaal voor gordijnen met zeilringen. Onze roedes hebben een diameter van 30 mm en zijn dus geschikt voor alle gordijnen die zeilringen hebben met een grotere diameter. Daarnaast is het ook mogelijk om gordijnen met lussen op te hangen aan onze roedes. Hiervoor geldt ook dat je rekening dient te houden met de diameter hiervan.

Het is tevens mogelijk om gordijnen met een enkele plooi of vlinderplooi aan een roede op te hangen. Je kunt voor dit type gordijnen losse ringen bijbestellen bij je roede, waaraan je vervolgens jouw enkele of dubbele plooi gordijn kunt hangen.

Hoe hang ik een gordijn roede op?

Er zijn twee manieren op een gordijn roede op te hangen. Je kunt dit doen middels wandsteunen, plafondsteunen of zijsteunen die je in de dag van het kozijn kunt monteren. Het is tevens om middels twee verschillende montagesteunen jouw roede op te hangen, bijvoorbeeld aan een zijsteunen en een wandsteun. Bij het bestellen van jouw roede op maat kun je kiezen welke steunen je erbij wilt hebben.

Wat kost een gordijn roede?

Onze gordijn roede is verkrijgbaar vanaf € 45,13. De exacte prijs kun je gemakkelijk berekenen in onze configurator en is afhankelijk van de maat en eventuele extra wensen of afwerkingen van de roede. Voor deze prijs heb je een volledig op maat en naar wens gemaakte gordijn roede, die gratis bij je wordt bezorgd. De prijs van onze gordijn roede is zeer scherp. Je ontvangt namelijk standaard 30% korting op onze gordijn roedes.