Verduisterende vouwgordijnen

De Label 65® en Luxaflex® vouwgordijnen verduisterend zijn ideaal voor je slaapkamer. Niet alleen zorgen de verduisterende vouwgordijnen voor een leuke uitstraling in de slaapkamer en andere vertrekken, het zorgt er ook nog eens voor dat de kamer 's avonds verduisterd wordt als je gaat slapen. Let wel op dat enkel de stof verduisterend is, en er wel lichtkieren langs de stof komen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verduisterende vouwgordijnen op maat

De verduisterende vouwgordijnen van zowel Label 65® als Luxaflex® zijn compleet op maat gemaakt, dit houdt in dat je zelf de afmetingen van de vouwgordijnen kunt bepalen. Daarnaast krijg je natuurlijk ook de keuze uit verschillende kleuren stof, hoe de baleinen geconfectioneerd moeten worden en op welke manier je het vouwgordijn wilt gaan bedienen.

Er zijn ook andere soorten verduisterende raambekleding, bekijk bijvoorbeeld de verduisterende rolgordijnen of verduisterende plooigordijnen.

Gevoerde vouwgordijnen

Heb je een mooie lichtdoorlatende overgordijnstof gezien die je graag in de slaapkamer wil ophangen? Laat deze dan voeren, er wordt dan een extra stoflaag achter de gekozen vouwgordijnstof aangebracht om deze verduisterend te maken.