Rolgordijnen verduisterend

Verduisterende rolgordijnen

Ben je op zoek naar een verduisterend rolgordijn welke perfect op jouw raam past? Dan ben je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Al onze verduisterende rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt voor jou. Je kunt deze dan ook volledig naar wens samenstellen. Extra leuk: je ontvangt nu tot 30% korting op onze verduisterende rolgordijnen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Verduisterend rolgordijn op maat

Al onze verduisterende rolgordijnen worden op maat gemaakt. Dat betekent dat zowel alle Label 65® als vtwonen® en Luxaflex® verduisterende rolgordijnen op basis van de door jou ingevoerde afmetingen speciaal voor jou gemaakt worden. Jij bepaalt niet alleen de afmetingen, maar ook de kleur, het type bediening, het type onderlat en eventuele andere extra’s. Zo voldoet jouw verduisterende rolgordijn aan al jouw wensen, matcht deze bij je interieur en past het verduisteringsrolgordijn perfect op jouw raam.

Verduisterende rolgordijnen van Label 65®

Zoek je naar een kwalitatief verduisterend rolgordijn tegen een scherpe prijs? Dan zijn de verduisterende rolgordijnen van Label 65® een goede optie. Je hebt de keuze uit een standaard rolgordijn met verduisterende stof of een cassette rolgordijn met verduisterende stof en zijgeleiding. Dit verduisterende cassette rolgordijn is ook als easy fix variant te verkrijgen, wat betekent dat je deze op het raam kunt plakken middels plakstrips. Op alle op maat gemaakte verduisterende rolgordijnen van Label 65® ontvang je 4 jaar volledige garantie.

Luxaflex® verduisterende rolgordijnen

Binnen ons assortiment vind je vier verduisterende rolgordijnen van het bekende merk Luxaflex®. Deze rolgordijnen zijn in verschillende stoffen te verkrijgen. Bij het kiezen van de kleur is het daarom belangrijk dat je goed naar de kleurcode / naam kijkt. Enkel stoffen met de letters VD ervoor zijn verduisterende stoffen. Op verduisterende rolgordijnen van Luxaflex® ontvang je 5 jaar garantie, waarvan 2 volledig.

Verduisterings rolgordijn - ideaal voor de slaapkamer

De stof van onze verduisterende rolgordijnen zijn volledig verduisterend. Dat betekent dat de stof volledig zonwerend is en dus geen licht doorlaat. Hierdoor zijn rolgordijnen met verduisterings stof dus ideaal voor in de slaapkamer. Een goede verduisterende slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. Daarnaast heeft de verduisterende stof ook een zonwerende functie. Hierdoor wordt het zonlicht geblokkeerd en blijft de temperatuur in de slaapkamer zeer aangenaam.

Volledig verduisterd met zijgeleiding

Bij een verduisterend rolgordijn zonder zijgeleiding dien je altijd rekening te houden met lichtkieren aan de zijkanten van het gordijn. Dit kan je grotendeels tegengaan door het rolgordijn op de dag te monteren, maar ook zijgeleiding is hier een zeer goede optie voor. Het verduisterende rolgordijn valt dat in de geleiding aan de zijkant, waardoor er een afgesloten geheel ontstaat. Wanneer je voor een verduisterend rolgordijn met zijgeleiding en cassette kiest ben je zeker van een volledig verduisterde ruimte. Deze verduisterings rolgordijnen met zijgeleiding en cassette worden dan ook vaak gebruikt in de kinderkamer.