Luxaflex® Duette Shades

Op zoek naar Duette Shades van Luxaflex®? Dan ben je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Bij ons krijg je maar liefst 25% korting op alle Luxaflex® Duette Shades. Duette Shades bevatten een dubbele stoflaag waardoor de stof een honingraatstructuur krijgt. Dit zorgt voor een perfecte lichtfilter en een mooie egale uitstraling. Daarnaast heeft dit een isolerende werking. Duette Shades zijn Top Down / Bottom Up te bedienen, waardoor je ze in het midden van het raam kunt hangen. Kortom, Duette Shades stijlvolle raamdecoratie voor vrijwel iedere ruimte in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxaflex® Duette Shade op maat

Onze Luxaflex® Duette Shades worden compleet op maat gemaakt, speciaal voor jou. Bij ons vind je dus geen standaard maten, maar bepaal jij zelf op de millimeter nauwkeurig de afmetingen van jouw Duette gordijn. Je kunt daarnaast onder andere de kleur, de kleur van het bovenprofiel en de bediening kiezen van de Duette. Zo kun je kiezen voor het LiteRise® systeem of een koordloos bedieningssysteem waarbij je geen last hebt van loshangende koorden. Of elektrische PowerView® bediening, waarbij je middels een handige app je Duettes altijd en overal kunt bedienen.

Diverse stoffen en prijsklassen

De prijs van jouw Duette Shades hangt af van de stofkeuze voor jouw Duette. Luxaflex® werkt namelijk met prijsklassen, wat betekent dat ze de stoffen van hun Duettes hebben ingedeeld in een aantal klassen. De prijsklassen van Duettes lopen van E, de voordeligste, tot prijsgroep 4, de duurste. In deze prijsklassen kun je verschillende soorten stoffen met verschillende lichtdoorlatendheid kiezen voor jouw Luxaflex® Duette gordijn. Voor de Luxaflex® Duette gordijnen leveren wij stoffen die transparant, lichtdoorlatend of verduisterend zijn. Zo kun je altijd een geschikte Duette Shade vinden voor in jouw huis!

Hieronder kan je in het Luxaflex® Duette® Shades Collectieboek bladeren. Hierin staat o.a. uitleg over Duette Shades, stofkeuze en de verschillende bedieningen.

Bedieningsmogelijkheden voor Luxaflex® Duette Shades

Alle Duette Shades kunnen met het standaard bedieningskoord worden besteld. Je bepaald vervolgens zelf aan welke zijde je de bedieningskoorden wilt en hoe lang deze koorden zijn. Hier wordt uiteraard rekening gehouden met de kindveiligheid. Daarnaast zijn er nog een aantal andere bedieningsmogelijkheden voor Duettes.

SmartCord® bediening

Het Luxaflex® SmartCord® is een slimme versie van het standaard bedieningskoord. Dit koord rolt zichzelf automatisch op waardoor de lengte van het koord altijd gelijk blijft. Je hebt dus nooit last van lange koorden. Deze bedieningsmethode is zeer kindveilig.

Elektrische PowerView® bediening

PowerView® is het elektrische bedieningssysteem van Luxaflex®. Middels een afstandsbediening en handige app kun je Duette Shades op afstand bedienen. Het is tevens mogelijk om vaste tijden in de app te programmeren, zodat de Duettes ook open en dicht gaan wanneer je niet thuis bent. Daarnaast is PowerView® een slim systeem wat ook op daglicht kan reageren. PowerView® bediening is ook mogelijk bij Top Down / Bottom Up Duette Shades.

Ketting bediening

Heb je liever geen bedieningskoord? Dan is bediening middels een ketting ook mogelijk bij Luxaflex® Duettes. Wanneer je kiest voor Top Down / Bottom Up bediening komt er een bedieningsketting aan beide zijden van de Duette Shade.

Koordloze bediening middels LiteRise®

Het LiteRise® bedieningssysteem van Luxaflex® is een systeem waarbij je de Duette bediend door deze met de hand omhoog of omlaag te bewegen. De Duette blijft staan op het punt waar je deze loslaat. Er zit geen handgreep aan de Duette Shade, je kunt de onderlat beetpakken om deze te bedienen.

Koordloze handbediening

Naast LiteRise® heeft Luxaflex® nog een handbedieningssysteem. Bij deze bediening zitten er kleine handgrepen aan de onderlat (en bij Top Down / Bottom Up bediening ook de bovenlat). Middels deze handgreep zijn Duettes gemakkelijk te bedienen. Ook deze bediening is koordloos, waardoor deze kindveilig is.

luxaflex duette grote plooi

Breedte van de plooi van de Duette plisse stof

Luxaflex® heeft Duette Shades in drie uitvoeringen: 25 mm, 32 mm en 64 mm. De 25 mm uitvoering heeft een smalle Duette stof met plooien van 25 mm. Door de smalle stof kan het Duette gordijn strak tussen de kozijnen vallen of gebruikt worden voor draaikiepramen. De 32 mm Duette Shades hebben een extra brede plooi, wat zorgt voor een grove en stoere uitstraling. Daarnaast geeft dit een rustigere uitstraling bij grotere ramen. Speciale voor zeer grote ramen is er de 64 mm uitvoering, deze geeft een stoere maar rustige uitstraling aan grote raampartijen.

Het inmeten van Luxaflex® Duette Shades

Het inmeten van Duette gordijnen is vrij gemakkelijk. Om je hierbij te helpen hebben wij uitgebreide meetinstructies voor Duettes online staan. Deze vind je tevens bij ieder product. Kom je hier niet uit? Dan kun je gebruik maken van onze meetservice. Wij kunnen je via een live video call helpen met het inmeten van je Duette gordijn. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een van onze monteurs bij je langs te laten komen om alles te meten. Zo weet je zeker dat jouw Luxaflex® Duette Shades perfect gaan passen!