Raamhorren op maat

Je raam open zetten en genieten van een fris briesje in huis zonder dat er vliegen binnen komen? Dan is een raamhor de oplossing voor jou. Bij Raambekleding Nederland.NL vind je een plissé raamhorren en rolhorren van Label 65® en Luxaflex®. Alle raamhorren worden op maat gemaakt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Raamhor op maat bestellen

Bij Raambekleding Nederland.NL vind je geen standaard maten raamhorren; al onze raamhorren worden compleet op maat gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat je altijd een passende raamhor hebt voor jouw raam. Daarnaast bepaal je zelf de kleur van de cassette en zijn er diverse andere opties waar je uit kunt kiezen. Jouw plisse raamhor of rolhor op maat voldoet dus altijd aan jouw wensen.

Rolhor of plissé vliegenraam, wat is het verschil?

Een rolhor bestaat uit een cassette, twee zijgeleiders en optioneel een onderlat. In de cassette van de rolhor bevindt zich de opgerolde hor. De rolhor bedien je door aan het handvat of koord de hor naar beneden te trekken. Zodra deze goed naar beneden zit hoor je een klik, waarna je zeker bent dat de rohor goed vast zit. Je kunt ook kiezen voor een rolhor met soft closing, hierbij rolt de rolhor langzaam op wanneer je deze loslaat en schiet deze dus niet direct terug in de cassette. Een rolhor komt altijd met zijgeleiding.

De plissé raamhor, ook wel bekend als plisse vliegenraam, is een raamhor gemaakt in een plisse vorm. Hierdoor vouwt de hor als een harmonica in elkaar wanneer je deze open doet. Het grote voordeel van de plisse raamhor is dat je deze op iedere gewenste stand open kunt zetten, deze schiet dus niet terug naar boven. Zo kun je bijvoorbeeld je beddengoed naar buiten hangen, terwijl de plisse hor nog steeds zijn werk doet. Doordat de plisse raamhor zichzelf opvouwt komt deze hor zonder cassette.

Vind je het lastig om een keuze te maken en wil je de horren graag in het echt bekijken? Bezoek dan onze winkel

Goedkope raamhorren online bestellen

Bij Raambekleding Nederland.NL zijn raamhorren altijd scherp geprijsd. Zo ontvang je op Label 65 rolhorren en plisse raamhorren altijd 30% korting. Op de Luxaflex rolhor ontvang je standaard 25% korting. Door je raamhor online te kopen ben je dus altijd voordeliger uit.

logo label65    logo luxaflex