Plissé hordeuren

Op zomerdagen is een hordeur onmisbaar. Je wilt de deur open laten staan en de frisse lucht naar binnen laten, maar vliegen houd je liever buiten. De plisse hordeur biedt hiervoor de oplossing. Omdat iedere deur anders is, worden hordeuren bij Raambekleding Nederland.NL altijd volledig op maat gemaakt. Zo ben je zeker van een goed werkende hordeur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Plissé hordeur op maat

De plisse hordeur is de populairste hordeur. Plisse hordeuren worden voorzien van plisse gaas, welke als een harmonica in elkaar vouwt wanneer je de deur opent. Hierdoor neemt het gaas van een plissé hordeur minimale ruimte in. De plissé hordeur valt aan de bovenkant in een U-profiel en schuif aan de onderkant over een kleine dorpel. Plissé hordeuren kunnen uit het profiel worden geklikt, waardoor je deze gemakkelijk op kunt bergen tijdens de koudere maanden.

Plisse hordeuren op maat hebben standaard een rupsketting waarmee deze over de dorpel schuiven. Deze rupsband blijft op iedere gewenste stand staan. Zo kun je de hordeur dus ook op een klein kiertje laten staan wanneer je even snel naar iets gaat pakken binnen. Ook kan de deur dus nooit terugschieten, want deze blijft staan.

Plisse hordeur dubbele deur

Uiteraard wil je voor openslaande deuren ook een hordeur plaatsen. Een enkele hordeur is hier niet breed genoeg voor. Daarom vind je bij Raambekleding Nederland.NL ook een plisse hordeur met dubbele deur. Deze hordeur bestaat eigenlijk uit twee hordeuren, die in het midden tegen elkaar aan sluiten. De dubbele hordeur is tot een maximale breedte van 4000 mm te verkrijgen.

plisse hordeur openslaande deuren

Plissé hordeur schuifpui

Een plissé hordeur voor de schuifpui is ook een mogelijkheid. Aangezien een schuifpui slechts aan een kant open kan, is een enkele plissé hordeur hier geschikt voor. Deze hordeur bevestig je aan de kant waar de schuifpui open gaat. Zo houd je eenvoudig ongedierte buiten de deur.

Goedkope plisse hordeuren

Op zoek naar een goedkope plisse hordeur? Dan is de Label 65® plissé hordeur iets voor jou! Bij Raambekleding Nederland.NL ontvang je namelijk maar liefst 30% korting op deze plisse hordeur. Daarnaast kun je ook voordelig Luxaflex® hordeuren bij ons bestellen. Op onze Luxaflex® Allure hordeuren ontvang je altijd 25% korting. Bij ons koop je horren voor de deur dus extra voordelig.

logo label65    logo luxaflex

Plissé hordeur op maat bestellen

Bij het bestellen geef je de exacte maakmaten op. Bekijk dus voor het inmeten de meetinstructies van de door jou gekozen hordeur. Hierin is exact op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het opmeten. Kom je er niet uit of heb je liever dat een professional deze komt opmeten? Geen probleem; je kunt altijd gebruik maken van onze meet- en montageservice.