Bamboe jaloezieën

De bamboe jaloezie heeft een unieke uitstraling. De lamellen zijn dun, licht en vol van houtnerf. Bamboe jaloezieen zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Stel jouw bamboe jaloezie op maat geheel naar wens samen en bestel met wel 30% korting!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bamboe jaloezieen op maat

In onze collectie horizontale jaloezieen vind je twee bamboe jaloezieen; en met een lamelbreedte van 50 mm en een van 25 mm. De bamboe jaloezie wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect past in de dag of op de dag bij jouw raam. De breedte van de jaloezie van bamboe bepaal je dus zelf tot de millimeter nauwkeurig. Daarna stel je de bamboe jaloezie naar wens samen. Je kiest onder meer de kleur van de lamellen en het ladderband, de bediening en het soort afdeklijst. Bamboe jaloezieen zijn eventueel met zijgeleiding te verkrijgen. Hiermee zijn ze ook geschikt voor kantelramen.

Wat maakt bamboe jaloezieën uniek?

Bamboe is een houtsoort met unieke eigenschappen. Hierdoor geeft een bamboe houten jaloezie een hele andere uitstraling dan andere houten jaloezieën. Bamboe jaloezieen hebben dunnere lamellen dan andere houten jaloezieen. Hierdoor oogt de bamboe jaloezie wat rustiger en lichter. Daarnaast heeft de jaloezie van bamboe een mooie zichtbare nerf in de lamellen. Ook zijn materialen gemaakt van bamboe net iets duurzamer, dit komt omdat bamboe vele malen sneller groeit dan hout. Tevens is de parkethoogte van een bamboe jaloezie een stuk kleiner, aangezien de lamellen dus dunner zijn.

In welke kleuren zijn bamboe jaloezieen verkrijgbaar?

Bij bamboe denk je vaak direct aan houttinten. Onze bamboe jaloezieen zijn echter ook in diverse trendkleuren verkrijgbaar, denk hierbij aan zwarte, grijze en witte bamboe jaloezieen. Benieuwd hoe deze verschillende kleuren bamboe jaloezieen er in het echt uit zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Wat kosten bamboe jaloezieën?

De prijs van een bamboe jaloezie is afhankelijk van de afmetingen van de jaloezie en eventuele extra's. Een bamboe jaloezie bestel je bij ons al vanaf € 45,84. Deze bamboe jaloezie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en vervolgens bij je thuisbezorgd.