Jaloezieën elektrisch

Elektrische jaloezieën

Jaloezieën op afstand bedienen? Elektrische bediening maakt dit mogelijk. Elektrische jaloezieën kunnen worden bediend met een afstandsbediening en/of app. Tevens is het in veel gevallen mogelijk om je jaloezieën te koppelen aan spraakbesturingssystemen. Zo worden jouw elektrische jaloezieën dus echt een onderdeel van je smart home.
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische houten jaloezieën kopen?

Wanneer je op zoek bent naar elektrische houten jaloezieen ben je bij Raambekleding Nederland aan het juiste adres. Vrijwel al onze houten jaloezieën, zowel van Label 65 als Luxaflex, zijn elektrisch te bedienen. Jouw houten jaloezie stel je bij ons volledig zelf samen. Zo bepaal je niet alleen de kleur en de afmetingen, maar kies je ook hoe je jouw elektrische jaloezie wilt bedienen. Hierbij heb je de keuze uit bediening middels een afstandsbediening, app of beide. Alle benodigde attributen, zoals een hub, oplader of afstandsbediening, bestel je eenvoudig mee.

Elektrische aluminium jaloezieën

Ook onze aluminium jaloezieën zijn elektrisch te bedienen. De Label 65 50 mm aluminium jaloezie is voorzien van een Brel Motor, waarmee deze via afstandsbediening of app te bedienen is. Luxaflex biedt bij alle aluminium jaloezieën (m.u.v. FrameFix) de mogelijkheid om deze elektrisch te bedienen met Powerview. Zo kun je jouw aluminium jaloezie dus ook elektrisch bedienen en heeft dit product geen loshangende koorden of kettingen.

Hoe werkt elektrische bediening voor jaloezieën?

Bij Label 65 jaloezieën gebeurt dit door middel van een slimme Brel motor. Deze motor is de koppelen met een afstandsbediening en de Brel app. Het koppelen met de app gebeurt middels de Brel Home Hub.

Ook de elektrische Luxaflex jaloezieën maken gebruik van een slimme motor; Powerview. Middels de stijlvolle afstandsbediening kun je deze vanaf de bank bedienen. Door de jaloezieën te koppelen met de Powerview hub kun je via de app jouw jaloezieën bedienen en ook vaste tijden instellen. De hub maakt tevens de koppeling met spraakbesturingssystemen mogelijk.

De voordelen van elektrische jaloezieen

Het grote voordeel van elektrische jaloezieën is het gemak van bediening op afstand. Zo hoef niet op te staan om een product te bedienen en kun je middels de app ook je jaloezie laten bewegen wanneer je niet thuis bent. Daarnaast blijft je jaloezie langer mooi, omdat je deze niet steeds hoeft aan te raken. Daarnaast is het product volledig koordloos; bij elektrische bediening heb je deze niet nodig. Dit zorgt er ook voor dat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan met jouw jaloezie.