Top Down / Bottom Up jaloezieën

Met de Top Down Bottom Up jaloezieën van Luxaflex® en Label 65® kun je jouw raam half afschermen, terwijl er nog wel genoeg daglicht naar binnen schijnt. De top down bottom up jaloezie kan je namelijk ook aan de bovenzijde laten zakken.

Zo kun je inkijk in huis voorkomen door de onderkant van je raam te verduisteren, terwijl er via de bovenkant zonlicht naar binnen schijnt. Ook kun je de jaloezie in het midden van het raam hangen, zodat je via de bovenkant en onderkant daglicht naar binnen krijgt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 12

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxaflex of Label 65?

Zowel Luxaflex als Label 65 hebben top-down bottom-up jaloezieën in het assortiment zitten. Al deze jaloezieen zijn gemaakt van aluminium, waardoor deze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het grootste verschil zit hem in het formaat van de lamellen van de jaloezie. De Top Down Bottom Up jaloezieën van Luxaflex® hebben lamellen van 16 mm. Hierdoor bevatten deze veel lamellen, wat zorgt voor een speelse sfeer in je huis. De jaloezie van Label 65 heeft lamellen van 25 mm. Hierdoor oogt deze jaloezie iets rustiger.
Een ander verschil zijn de bedieningsmogelijkheden. Luxaflex biedt de mogelijkheid om de jaloezie te bedienen middels een afstandsbediening of app. Deze optie voor elektrische bediening biedt Label 65 niet bij top down bottom up modellen.

 

logo label65    logo luxaflex

 

Kindveilige bediening

Het Top Down Bottom Up systeem werkt door middel van een koordloze handgreep bediening, waarmee je eenvoudig de jaloezieën bedient. Deze bediening is ook nog eens erg kindveilig, omdat er geen koorden aanzitten.

De voordelen van top down bottom up jaloezieën

  • Je kunt privacy creëren zonder inval van daglicht te verliezen
  • Koordloze, kindveilige bediening
  • Zelf reguleren hoeveel licht er in huis komt
  • Ook te gebruiken in de badkamer 

Meer goedkope jaloezieën op maat

Hoeft jouw raambekleding en of jaloezie niet persee top down bottom up te zijn? Dan kun je natuurlijk kiezen uit een nog breder assortiment goedkope jaloezieen op maat. In ons assortiment vind je houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, allerlei andere soorten jaloezieën, maar ook vind je bij Raambekleding Nederland.NL allerlei soorten gordijnen, als: vouwgordijnen, rolgordijnen maar ook plisségordijnen.