Elektrische vouwgordijnen

Ontdek het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van elektrische vouwgordijnen. Bedien je vouwgordijnen gemakkelijk met een afstandsbediening of app en maak je smart home compleet!

Bij Raambekleding Nederland.NL vind je op maat gemaakte elektrische vouwgordijnen van Label 65® en Luxaflex®.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vouwgordijnen elektrisch bediend

Elektrische vouwgordijnen worden aangestuurd middels een motor. Deze motor zorgt ervoor dat je jouw elektrische vouwgordijn aan de hand van een afstandsbediening of app kunt laten zakken en weer op kunt trekken. Dit betekent dat er geen koorden meer nodig zijn om het vouwgordijn te kunnen bedienen. Dit maakt een elektrisch vouwgordijn zeer kindveilig. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook mooier uit. De motor van het elektrische vouwgordijn kun je gemakkelijk opladen met een oplaadkabel, welke je mee kunt bestellen met het vouwgordijn. Het opladen hoeft slechts enkele keren per jaar, afhankelijk van het gebruik van de elektrische vouwgordijnen.

Elektrische Label 65® vouwgordijnen

Alle elektrische vouwgordijnen van het merk Label 65® worden aangestuurd door een Brel motor. De Label 65® elektrische vouwgordijnen kun je aansturen met een afstandsbediening of app. Om gebruik te kunnen maken van de Brel Home app heb je een Brel Home Hub nodig. Het is mogelijk om tot 30 elektrische vouwgordijnen of andere Label 65® elektrische raamdecoratie op deze hub aan de sluiten. Het is tevens mogelijk om een koppeling te maken tussen deze elektrische vouwgordijnen en systemen als Google Home, waardoor je de vouwgordijnen dus ook middels spraakbesturing kunt bedienen.

Elektrische Luxaflex® vouwgordijnen

Het bedieningssysteem van elektrische gordijnen van Luxaflex wordt Powerview genoemd. Luxaflex® Powerview bediening biedt veel mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om vaste tijdstippen in te plannen voor het openen en sluiten van je elektrische vouwgordijnen. Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken en gaan je vouwgordijnen ook open en dicht wanneer je niet thuis bent. Het is tevens mogelijk om Powerview aan de sluiten op Smart Home systemen, waaronder Google Home, Apple Homekit en Amazon Alexa. Zo worden jouw elektrische vouwgordijnen echt een onderdeel van je smart home.

Elektrische vouwgordijn op maat – Diverse stoffen en transparanties

Alle vouwgordijnen met elektrische bediening die je bij Raambekleding Nederland.NL koopt worden op maat gemaakt, speciaal voor jou. Allereerst kies je het type vouwgordijn met elektrische bediening; transparant, lichtdoorlatend, dim-out, velours of verduisterend. Vervolgens kies je de stofkleur. Om je te helpen bij deze keuze kun je gratis kleurstalen aanvragen of een bezoek brengen aan onze winkel.

Vervolgens bepaal jij tot op de millimeter nauwkeurig de afmetingen van het elektrische vouwgordijn. Bekijk onze meetinstructies voor vouwgordijnen, of laat het aan een van onze monteurs over en maak gebruik van onze meetservice. Hierna kies je de stofkleur, kies je de optie elektrische bediening en doorloop je de overige stappen in onze configurator. Het resultaat: een elektrisch vouwgordijn, volledig op maat en naar jouw wensen.