Raambekleding voor kunststof kozijnen

Tegenwoordig hebben veel huizen standaard kunststof kozijnen. Als je hier raambekleding op wilt monteren moet je vaak boren of schroeven, wat in het geval van kunststof niet handig is omdat sporen ervan vrijwel niet zijn weg te werken. Onze raambekleding voor kunststof kozijnen biedt hierbij uitkomst; een aantal producten kun je eenvoudig monteren door middel van plakstrips, en een aantal kun je met klemsteunen monteren.

Let op: klemsteunen kunnen alleen gemonteerd worden op kunststof draaikiepramen. Kijk hieronder snel verder om te zien welke raambekleding voor kunststof kozijnen er voor je tussen zit!

Rolgordijnen

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen zijn er in zowel verduisterende als semi-transparante uitvoeringen. Kenmerkend aan deze rolgordijnen zijn de cassettes waarin de rolgordijnen zitten. De cassettes en zijgeleiders zijn voorzien van plakstrips, wat het bevestigen ervan heel eenvoudig maakt. De rolgordijn met plakstrips kun je zowel op vaste als op draaikiepramen bevestigen!

Heb je een kunststof kozijn en wil je niet schroeven? Kijk dan eens naar de volgende producten:

Label 65® Rolgordijn Verduisterend Easy Fix Cassette

Label 65® Rolgordijn Semi Transparant Easy Fix Cassette 

Houten Jaloezieën

De volgende houten jaloezieën zijn geschikt voor kunststof kozijnen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende houttinten, maar ook wit! Standaard zijn de houten jaloezieën voorzien van een bijpassende kleur ladderkoord. Optioneel zijn ze verkrijgbaar met klemsteunen waardoor je de jaloezieën gemakkelijk op kunststof kozijnen kunt monteren. Let op: klemsteunen kunnen alleen gemonteerd worden op kunststof draaikiepramen.

houten jaloezieen kunststof kozijnen

Hieronder een selectie van houten jaloezieen die geschikt zijn voor kunstof kozijnen:

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “trendy”

Label 65® Houten Jaloezie 25 mm Basswood "Trendy"

Label 65® Abachi Houten Jaloezie 25 mm "Classic"

Label 65® Bamboe Jaloezie 25 mm

Aluminium jaloezie

De volgende jaloezieën kenmerken zich door de dunne aluminium lamellen en zijn standaard voorzien van koordbediening. Heb je kunststof draaikiepramen? Kies in dat geval voor klemsteunen bij het bestellen als je niet wilt schroeven.

Let hierbij wel op dat de jaloezie, mits nodig, achter de raamklink past.

Hieronder een selectie van aluminium jaloezieen die geschikt zijn voor kunstof kozijnen:

Label 65® Aluminium Jaloezie 16 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 25 mm

Of kies voor de 25 mm spankoord jaloezie, met Top Down Bottom Up bediening! Hiermee speel je eindeloos met de combinaties om de lichtinval in huis te bepalen.

Plissé Gordijnen

Plissé gordijnen zijn in de meeste gevallen voorzien van een semi transparante stof, waardoor het zonlicht gebroken wordt. Hierdoor heb je in huis toch daglicht, zonder dat je last hebt van fel zonlicht. Je kunt de plisse en duette® shades kiezen in een Top Down Bottom Up uitvoering waardoor je deze in het midden van je raam kunt laten hangen.

De volgende Plissé gordijnen zijn geschikt voor kunststof kozijnen. Wil je niet schroeven? Kies dan voor montage middels klemsteunen, dan hoef je niet te boren! Let op: Klemsteunen kunnen alleen gemonteerd worden op kunststof draaikiepramen.

Hieronder een selectie van olisse gordijnen die geschikt zijn voor kunstof kozijnen:

Label 65® Plissé gordijnen enkel

Label 65® Plissé gordijnen en Dupli shades voor draaikiepramen

Label 65® Dupli gordijnen

Luxaflex® Plissé Gordijnen

Luxaflex® Duette Shades