Luxaflex® verticale lamellen

Verticale lamellen zijn stijlvol en praktisch en bieden alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy. Verticale Jaloezieën (aluminium) hebben diverse mooie kleuren, waaronder texturen en moderne metallic looks. Dit product is ideaal voor hoge en brede ramen.

Stel jouw verticale jaloezie samen en bepaal de kleur van de lamellen en het profiel. Wil je jouw product elektrisch bedienen via je telefoon of afstandsbediening? Kies dan voor de elektrische bediening: PowerView!

Soorten verticale lamellen aluminium

Bij het samenstellen zijn er diverse mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Het grootste verschil waar je uit kunt kiezen is de lamelmaat. Ga je voor een relatief smalle 70 mm of een wat bredere 89 mm lamel. De lamellen zijn gemaakt van aluminium en zorgen hierdoor voor een moderne uitstraling.

Bij beide lamelmaten kun je uit een aantal bedieningsmogelijkheden kiezen. Koord, ketting, schuif-tuimelstang of gewoon elektrisch! Met behulp van een afstandsbediening laat je de lamellen eenvoudig open en dicht bewegen.

Aluminium lamellen inmeten

Om het juiste product te kunnen bestellen is het van belang om de juiste maten op te meten. Maak hiervoor gebruik van de meetinstructies die bij het product aangegeven worden. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste maten. Laat je dit liever aan een professional over? Dan kun je gebruik maken van onze meetservice.

Kleurstalen en winkel

Benieuwd hoe de lamellen, kleuren of andere jaloezieën er in het echt uit zien? Je kunt dan een kleurstaal aanvragen. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon in onze winkel in Rijswijk komen bekijken evenals de kleurstalen van de verticale lamellen gemaakt van stof!