Binnenkijken bij: Frits en Erna

Een droomhuis in Woubrugge..

Na jaren gewoond te hebben in het dorp Hillegom besloten Frits en Erna door de krappe woningmarkt buiten de regio te zoeken naar hun droomhuis. Ze stuitten op een prachtige vrijstaande woning in het rustige Woubrugge en waren op slag verliefd. Vele hadden belangstelling en stiekem hadden ze niet gedacht dat ze kans maakten maar niks is minder waar, alsof het zo moest zijn werd het bod geaccepteerd en waren ze de trotse eigenaars van hun droomhuis. Wij namen een kijkje binnen...

De hal
Bij binnenkomst worden we vriendelijk ontvangen door Erna en haar hondje, gelijk zien we onze houten jaloezieën hangen die gemonteerd zijn in de garderobe. Ze hebben gekozen voor onze Label 65® Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Classic" in de kleur RBN 4010 Wit met 38mm ladderband white A70. Houten jaloezieën zijn ideaal om het daglicht te regelen en geven een moderne uitstraling.

   

Keuken
Aan het eind van de hal bevindt zich de ruime keuken die afgesloten wordt door een houten steel look deur. In het midden van de keuken staat een prachtig op maat gemaakt tafelblok wat perfect past bij de landelijke inrichting. In de keuken is er sprake van een erkersituatie, hier hebben we shutters geplaatst. Shutters zijn gemakkelijk met de hand te bedienen, zo bepaal je zelf de lichtinval en je privacy. Onze shutters worden volledig op maat gemaakt en zijn ideaal voor rechte ramen maar ook voor ramen met speciale vormen.

   

Woonkamer
Aan de achterkant van het huis ligt de ruime en lichte woonkamer, de zon straalt naar binnen. In de woonkamer hebben Frits en Erna ook gekozen voor houten jaloezieën wat ervoor zorgt dat de gehele benedenverdieping één geheel vormt. Daarnaast hebben ze ook gekozen voor vitrage gordijnen wat zorgt voor een knusse sfeer in huis. De gordijnen zijn geleverd in de kleur Amorosi 2603 met een vlinderplooi. Een prachtige stof met linnenstructuur!

   

Badkamer
We vervolgen de weg naar de bovenverdieping waar we een Label 65® Aluminium Jaloezie 50mm in de badkamer hebben gemonteerd. Het grote voordeel van aluminium jaloezieën is dat deze vochtbestendig zijn en dus ideaal voor in de badkamer! Door de lamellen te kantelen zorg je voor de gewenste privacy. Er is gekozen voor kleur 9005 Beige kleur met ladderkoorden.

   

Slaapkamer
Last but not least, de slaapkamer! De slaapkamer hebben wij voorzien van houten jaloezieën in combinatie met een Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi
Een combinatie van houten jaloezieën en gordijnen is perfect voor in de slaapkamer. Overdag kan je de lichtinval bepalen door de lamellen van de houten jaloezie te kantelen en in de avond sluit je beide producten om de ruimte te verduisteren. Zo kunnen Frits en Erna genieten van het prachtige uitzicht over de rozenkwekerij achter het huis. Klinkt als een echt droomhuis, toch?

     

Producten

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi
Kleur: Amorosi 2602
Afwerking Gordijn: Loodveter

Label 65® Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Classic"
Kleur: RBN 4011 Cremé
Ladderband: Off White A71 (38 mm ladderband)

Label 65® Gordijnrails Wit

Label 65® Gordijn Verduisterend Vlinderplooi
Kleur: Novara 1503
Afwerking Gordijn: Standaard Zoom

Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm
Kleur: 9005 Beige
Ladderkoord: Koord (bijpassende kleur)

Shutters