Inzethorren op maat

Heb je een kunststof draaikiepraam of aluminium kozijn? Dan is een inzethor de ideale oplossing. Inzethorren hebben aan de zijkanten een stevig aluminium profiel, welke in de opening van het kozijn wordt geplaatst. De inzethor wordt volledig op maat gemaakt en past dus altijd perfect op jouw raam.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Inzethor op maat bestellen

Alle inzethorren van Raambekleding Nederland.NL worden compleet op maat gemaakt. Zo past de inzethor altijd perfect op jouw raam. Bij het bestellen van de inzethor vul je de strakke maten van jouw kozijn in. Vervolgens haalt onze fabrikant hier een kleine marge vanaf, zodat de inzethor in het raam geplaatst kan worden.

Label 65® inzethor

De inzethorren van Label 65® worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor kunststof kozijnen. Deze inzethorren kunnen ook in diverse profielkleuren besteld worden. Op die manier past de inzet hor altijd bij de kleur van je kozijn. Ook het soort gaas kies je zelf; een standaard grijs gaas of speciaal zwart pollengaas!

Met een Label 65® hordeur ben je altijd voordelig uit. Je krijgt namelijk standaard 30% korting op deze inzethor. De inzet hor van Label 65® heeft een vaste prijs, ongeacht het formaat dat je kiest.

logo label65    logo luxaflex

Luxaflex® inzethor

Luxaflex® inzethorren zijn geschikt voor draaikiepramen met aluminium of kunststof kozijnen. Kenmerkend aan de inzethor van Luxaflex® is het stevige aluminium profiel en het winddoorlatende gaas. Hierdoor houd je insecten buiten de deur, maar krijgt je wel frisse lucht binnen. Het handige aan de inzet horren is dat je ze met een klemveer vast kunt zetten in je draaikiepraam. Hierdoor is boren of schroeven overbodig. Dankzij de 0,6 mm dunne kunststof flens zijn de inzethorren van Luxaflex® geschikt voor vrijwel elk draaikiepraam. De Luxaflex® Inzethor is leverbaar met twee profieldieptes: 34 mm of 43 mm. Bij Raambekleding Nederland.NL ontvang je standaard 25% korting op een inzethor van Luxaflex.

Inzethor voor draaikiepramen

Inzethorren zijn de ideale oplossing voor draaikiepramen. Inzethorren zijn geschikt voor aluminium en kunststof draaikiepramen. Je monteert deze horren middels een klemveer. Zo hoef je dus niet te schroeven in je kozijn. Door de flens, een aluminium rand die over het kozijn valt blijft de inzethor netjes op zijn plaats.

Wanneer je een draaikiepraam met lekdorpel hebt die naar buiten uitsteekt is het handig om een verdiept profiel voor je inzethor te kiezen. Meet hiervoor de onderdorpel op om te zien welke profieldiepte binnenzijde je nodig hebt. Meet ook de lekdorpel na en controleer of deze in het profiel past. Bij het product dat je kiest vind je ook uitgebreide meetinstructies en een instructievideo.