Label 65® Inzethor

30% korting

Label65 raambekleding

Van € 140,79
Uw voordeel € 42,24
€ 98,55
10 - 15 werkdagen

De Label 65® Inzethor is een effectieve bescherming tegen insecten en ander ongedierte. Hij kan op maat gemaakt worden voor vrijwel alle kunststof draai-kiepramen en hij wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is slechts 0,6 mm waardoor de druk op het beslag (bij het sluiten van het raam) niet of nauwelijks toeneemt. De Label 65® Inzethor is te bestellen in een breedte van maximaal 1500 mm en een hoogte van maximaal 2250 mm. Vanaf 1600 mm hoog word er een tussenprofiel geplaats i.v.m. de stevigheid van de inzethor.

De inzethor is standaard voorzien van twee aluminium veren aan de bovenzijde.

Profieldiepte 34 mm / 50 mm

Lengte flens (overlap) 10 mm

Dikte flens 0,6 mm

Kenmerken van de Label 65® Inzethor

Voordelen

 • Geschikt voor kunststof draai-kiepramen.
 • Montage gaat via een klemveer, zodat je niet hoeft te schroeven.
 • Vaste prijs, ongeacht de afmeting van de hor.

Nadelen

 • Alleen geschikt voor draai-kiepramen.
 • Raam kan meer gaan klemmen / raam klink kan schuin blijven staan. Dit is makkelijk op te lossen door de raam nokken in te stellen, in deze video krijg je te zien hoe je dat doet.
Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal Polyester
Transparantie Transparant
Product soort Raamhor
Minimale breedte 200 mm
Maximale breedte 1500 mm
Minimale hoogte 200 mm
Maximale hoogte 2250 mm

 

Meetinstructies kunststof kozijn

1. Meet de kleinste breedte van de opening van het raam op 2 plaatsen en noteer deze. Deze maat is de bestelmaat en vul je in op de website.
2. Meet de kleinste hoogte van de opening van het raam op 2 plaatsen en noteer deze. Deze maat is de bestelmaat en vul je in op de website.
3. Dit zijn de bestelmaten die je invult op de website. Bij de fabriek worden reductiematen gehanteerd zodat het inzethor goed past.

 

Plaatsen inzethor

De inzethor wordt geleverd in één deel en hoeft niet meer afgemonteerd te worden. Je kan deze zo uit de verpakking halen en in het raam plaatsen.

De inzethor wordt van binnenuit geplaatst. Eerst wordt de onderkant in het kozijn geplaatst. Vervolgens wordt de inzethor naar boven gekanteld, tot deze goed in het kozijn is geklemd.

Omdat een inzethor goed moet passen in het raam en deze er niet zomaar weer uit kan vallen, worden de inzethorren voorzien van aluminium klemmen zodat de inzethor zich tussen de kozijnstijlen vastklemt.

 

Sluit het raam na het plaatsen van de hor niet goed?

Als het raam niet goed meer sluit, controleer dan de sluitnokken. Dit zijn excentrisch geplaatste, ronde nokken (aan het draaideel) welke verstelbaar zijn. Hiermee kun je extra speling creëren met behulp van een inbussleutel.

Hieronder een video met de uitleg hoe je een raam nok kan verstellen.

Past altijd garantie!

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland en meet je deze zelf in, dan is je Raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de Past Altijd Garantie! Blijken de maten toch niet juist te zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.
Lees hier meer over de voorwaarden van de past altijd garantie.

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

 • Raambekleding voor élk budget
 • Winkel van 400m2 in Rijswijk
 • Direct uit de fabriek geleverd
 • Eigen meetservice
 • Bezorging in Nederland & België
 • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen