Raambekleding voor aluminium kozijnen

Ook voor aluminium kozijnen hebben wij geschikte producten. Aluminium kozijnen zijn niet handig om in te boren of te schroeven, omdat de sporen hiervan vrijwel niet zijn weg te werken. Klemsteunen werken echter ook niet, omdat deze er vanaf glijden.
Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor: Rolgordijnen met plakstrips! Hiermee bevestigt u de rolgordijnen simpelweg op uw kozijn, zonder dat u hoeft te boren.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk om de raambekleding aan het plafond te monteren. Hieronder staat per soort raambekleding uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.

 Rolgordijnen voor aluminium kozijnen!

Rolgordijnen

Wij leveren twee soorten rolgordijnen die gebruikt kunnen worden in deze sitiuatie. Hieronder staat kort omschreven welke dat zijn en een selectie van onze rolgordijnen.

1. Rolgordijnen met plakstrips
De rolgordijnen met plakstrips kunnen eenvoudig bevestigd worden op het aluminium kozijn zonder dat u hoeft te boren. Afhankelijk van het gekozen model plakt u zowel de geleiders als de cassette, of alleen de geleiders.

Label 65® Rolgordijn Verduisterend Easy Fix Cassette

 

2. Rolgordijnen Overig
Bij de overige rolgordijnen worden standaard montage steunen geleverd voor plafond & wandmontage. Deze steunen kunt u in uw plafond of wand schroeven, zodat uw aluminium kozijn niet bewerkt hoeft te worden. Daarnaast leveren wij de bijzondere Duo rolgordijnen. Deze zijn voorzien van een dubbele stof met banen die over elkaar heen schuiven, wat voor een strakke & moderne uitstraling zorgt in uw huis!

Label 65® Rolgordijnen

Label 65® Rolgordijnen Exclusief

Label 65® Duo Rolgordijnen

 

Houten jaloezieën

Onze houten jaloezieën zijn standaard voorzien van schaarsteunen die met behulp van schroeven gemonteerd kunnen worden. Gaat u houten jaloezieen voor uw aluminium kozijn hangen dan kunt u hierbij het beste kiezen voor montage aan het plafond, of aan de muur boven het kozijn.

Hieronder een selectie van houten jaloezieën die wij verkopen:

Label 65® Houten Jaloezieen 50mm 'Trendy' (Meest verkocht)

Label 65® Houten Jaloezieen Basswood

Label 65® Houten Jaloezieen Abachi

Label 65® Houten Jaloezieën PVC Badkamer

Houten jaloezieën voor aluminium kozijnen 

 

Aluminium jaloezieën voor aluminium kozijnen! 

Aluminium Jaloezieën

Voor aluminium jaloezieën geldt min of meer hetzelfde als bij de houten jaloezieën: deze zijn standaard voorzien van schaarsteunen die u met behulp van schroeven aan de muur of aan het plafond kan monteren. Hierdoor hoeft u niet in het aluminium kozijn zelf te schroeven en valt de jaloezie hier mooi voorlangs. Kenmerkend aan aluminium jaloezieën zijn de vele dunne lamellen, wat voor een speelse sfeer zorgt in uw huis. De lamellen zijn beschikbaar in veel verschillende breedtes, variërend van 16mm tot 70mm.

Bekijk hieronder de selectie aluminium jaloezieen van Label 65®.

Label 65® Aluminium Jaloezie 16 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 25 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm "Retro"

 

Plissé Gordijnen

Meestal zijn plissé gordijnen voorzien van een semi transparante stof, waardoor zonlicht gebroken wordt. Het handige hiervan is dat u toch daglicht in uw huis krijgt, zonder dat u last krijgt van fel zonlicht. Onze plissé gordijnen zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een plissé gordijn met top down bottom up bediening, waardoor u bijvoorbeeld de plissé in het midden van het raam kan laten hangen.

Plissé gordijnen kunnen aan het plafond gemonteerd worden waardoor u niet in uw aluminium kozijn hoeft te schroeven. Kies in dat geval voor de plafond steun als u een plissé gordijn bestelt.
Heeft u voldoende ruimte boven uw aluminium kozijnen dan kunt u ze ook op de wand hierboven bevestigen met behulp van de wandsteunen.
In beide gevallen zal de plisse dan voor het kozijn langs vallen.

In onderstaand overzicht hebben we een aantal vrijhangende plisse gordijnen en duette shades, deze worden met een koord bediend:

Label 65® Plisse Gordijnen Vrijhangend

Label 65® Duette Shades Vrijhangend

Luxaflex® Plissé Gordijnen

Luxaflex® Duette Shades

 
Plissé gordijnen voor aluminium kozijnen! 

 

Shutters voor aluminium kozijnen! 

Shutters

Shutters kunnen besteld worden met een vouwrail (tegen een meerprijs van €100 per meter). Hierdoor is het mogelijk om de shutters op een plafond te monteren, wat ideaal is als u aluminium kozijnen heeft; er hoeft immers niet geboord of geschroefd te worden in het kozijn zelf, de shutter wordt immers hiervoor geplaatst!

Onze shutters hebben een moderne uitstraling en zijn leverbaar in zowel hout als kunststof. U kunt kiezen voor een lamelbreedte variërend van 63mm tot 114 mm; hoe groter de lamel, hoe meer licht u naar binnen krijgt.

Let op: Wij verkopen alle shutters inclusief meet- en montage service, zo bent u er altijd zeker van dat de shutters perfect aansluiten. Dit zit bij de prijs van de shutters inbegrepen.

Houten Shutters – Modern

Houten Shutters – Klassiek

Eco Line Badkamer Shutters - Klassiek

 

Vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen, variërend van transparant tot verduisterend. U kunt ook kiezen voor een top down bottom up uitvoering, waarmee u zowel de bovenkant als onderkant kan laten zakken. Bovendien zorgen de vouwgordijnen voor een unieke en landelijke sfeer in uw huis.

Bij vouwgordijnen worden standaard montagesteunen geleverd, waarmee u ze op het plafond of tegen de wand boven het kozijn kunt monteren. Hierdoor hoeft u niet te boren of te schroeven in uw aluminium kozijnen zelf en vallen de vouwgordijnen mooi langs het kozijn naar beneden!

Bekijk hieronder of er een geschikt vouwgordijn voor u tussen zit:

Label 65® Vouwgordijnen Vitrage Transparant

Label 65® Vouwgordijnen Overgordijnstof

Label 65® Vouwgordijnen Dim-Out de Luxe

Label 65® Vouwgordijnen Overgordijnstof Gevoerd

Vouwgordijnen voor aluminium kozijnen! 

 

Gordijnen met plafondmontage 

Gordijnen

Gordijnen kunnen aan het plafond bevestigd worden door middel van een roede of gordijnrail. Hierdoor hoeft u niet te boren of te schroeven in uw aluminium kozijn, maar enkel in uw plafond. Bij het gordijn kunt u direct een gordijnrail of roede bestellen!

Onze gordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een vitrage gordijn, waardoor licht gebroken wordt en u minder last heeft van fel zonlicht. Ook kunt u kiezen voor een dim out gordijn, wat met name handig is in een slaapkamer. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren en plooien.

Hieronder een selectie van onze gordijnen:

Label 65® Voile Gordijnen

Label 65® Vitrage Gordijnen

Label 65® Overgordijnen Banenstof

Label 65® Dim Out Gordijnen

 

Meer inspiratie voor uw aluminium kozijnen: