Plisségordijnen zonder te schroeven

Plisségordijnen zonder te schroeven

Wil je een plisségordijn voor je raam hangen, maar niet boren in je kozijnen? Dan zijn plisségordijnen in een magnetisch frame de ideale oplossing. Zowel Label 65 als Luxaflex hebben plissé in frame producten in het assortiment. Deze bevestig je middels magneetstrips op je kozijn. Deze ingespannen plissé is top down bottom up te bedienen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Plisse gordijnen en Duette Shades in Frame

Er zijn typen kozijnen waar je liever niet in boort. Speciaal hiervoor hebben zowel Luxaflex als Label 65® een product ontwikkeld: het Window Frame / FrameFix product. In dit geval gaat het om een plissé gordijn of Duette / Duplie Shades die in een frame zit. De plissé of dupli / Duette is compleet geïntegreerd in het aluminium frame, je hoeft deze dus niet meer op te hangen of in te spannen. Het aluminium frame is magnetisch, waardoor je deze met magneet- en staalband aan het kozijn kunt plakken. Zo kun je het frame dus bevestigen zonder in het kozijn te boren. Daarnaast is het frame gemakkelijk los te halen, waardoor je het raam gemakkelijk kunt schoonmaken.

plisse gordijn zonder schroeven framefix

Label 65® Window Frame

In het assortiment van Label 65® vind je twee Dupli Shades Window Frame producten; verduisterend en semi transparant duo tone. Dupli Shades zijn dubbele plissés die bestaan uit twee stoflagen. Het Window Frame Dupli Shades product van Label 65 is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, maar is ook toepasbaar op kozijnen van ander materiaal.

Label 65® plisségordijnen in Window Frame hebben een boven- en onderprofiel, waarmee je het gordijn op de gewenste stand vast kunt zetten. Hierdoor blijft de plissé altijd netjes op zijn plek, ook wanneer het raam in kiepstand hangt. Label 65 window frame dupli shades kunnen tot 2000 mm breed gemaakt worden.

Luxaflex® FrameFix plisse gordijn en Duette Shades

Bij LuxaFlex® vind je een ruim aanbod aan FrameFix plisse gordijn en FrameFix Duette Shades. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties: transparant, semi transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Daarnaast zijn de FrameFix plissés en Duettes onderverdeeld in verschillende prijsklassen. In iedere prijsklasse vind je een verschillend aanbod kleuren.

De FrameFix® plisse gordijnen hebben een plooi van 20 mm. De plissés geven een transparante, luchtige uitstraling aan ramen. De FrameFix Duette Shades bestaan uit twee stoflagen en hebben een plooi van 25 mm. Duettes geven een stijlvolle sfeer aan ramen. Daarnaast zit bij de Duette Shades het koord tussen de stoflagen in, dus zie je deze enkel in top down bottom up stand.

Het FrameFix principe van Luxaflex wordt toegepast bij meerdere producten en productcategorieen. Zo zie je dit ook bij meerdere FrameFix jaloezieen van Luxaflex

framefix window frame plisse

Het inmeten van een plissé gordijn in frame

Om ervoor te zorgen dat het frame met plisse gordijn perfect past op jouw raam hebben wij een handig meethulp ontwikkeld. Deze kun je voor € 7,50 bestellen bij je thuisbezorgd. Wanneer je vervolgens een Window Frame of FrameFix plissegordijn besteld wordt deze € 7,50 verrekend, zodat je uiteindelijk niets betaald voor de meethulp.

Meer weten over Label 65 Window Frame en Luxaflex FrameFix producten? Lees dan meer op deze Window Frame en FrameFix informatie blog.