Jaloezieen ophangen zonder te schroeven

Wil jij jaloezieen ophangen zonder in het kozijn te hoeven schroeven? Dat kan met Luxaflex® Framefix jaloezieën! Deze jaloezieen worden ingespannen in een magnetisch frame, die je op het raam klikt. Het frame is vervolgens weer eenvoudig te verwijderen, ideaal wanneer je de ramen schoon gaat maken.

De aluminium jaloezieën in frame zijn ideaal voor een aluminium kozijn, kunststof kozijn en draai kiepraam.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 10

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxaflex® jaloezie in frame

Bij Luxaflex® begrijpen ze dat je liever niet wilt boren in een aluminium of kunststof kozijn en dat het lastig is jaloezieen voor draai kiepramen te vinden. Hier hebben ze een oplossing voor: Luxaflex® Framefix jaloezieën. Deze jaloezieen met 25 mm brede lamellen worden ingespannen in een magnetisch frame. Bij de montage van dit product plak je magneetstrips op je kozijn. Hierdoor blijft het frame met de ingespannen jaloezie netjes en strak in het kozijn zitten.

logo luxaflex

Top down bottom up bediening

Aluminium jaloezieën zijn in top down bottom up uitvoering te verkrijgen. Dit geldt dus ook voor de Luxaflex® Framefix aluminium jaloezieen. Deze bedieningsmethode maakt het mogelijk om de bovenkant van de jaloezie naar beneden te laten zakken, zodat je deze bijvoorbeeld in het midden van het raam kunt hangen. Zo kun je meer licht naar binnen laten, zonder daarbij je privacy te verliezen. 

Inmeten van een Luxaflex® Framefix jaloezie

De in het frame gespannen aluminium jaloezieen hebben een lamelbreedte van 25 mm. Dankzij deze smalle lamellen past de jaloezie vrijwel altijd achter de kruk van een draaikiepraam. Bij het inmeten controleer je dit uiteraard. Het inmeten van een Luxaflex® Framefix jaloezie wordt een eitje met onze meetinstructies. Bij ieder Framefix product vind je zowel een tekstuele uitleg als instructievideo’s. Ook kun je een gratis meethulpstuk bestellen. Hiermee kun je gemakkelijk zien of er voldoende ruimte is om het profiel te kunnen plaatsen. Tevens kun je dit hulpstuk gebruiken om de buitenmaat van het frame af te tekenen op het kofijn. 

Luxaflex® Framefix jaloezie prijsklassen

De Framefix jaloezieën van Luxaflex® zijn onderverdeeld in vijf prijsklassen. Deze lopen op van E en S naar 1,2 en 3. Iedere prijsklasse bestaat uit een uniek assortiment jaloezie lamellen. Zo vind je in prijsklasse 1 veel geborstelde lamellen en bestaat het aanbod van prijsklasse 3 uit lamellen met speciale patronen of afwerkingen.

Andere Framefix producten

Luxaflex heeft niet alleen bij jaloezieen Framefix producten (waarbij je dus niet hoeft te schroeven). Ons huismerk Label 65 heeft ook een soortgelijk concept waarbij je tijdens het ophangen geen gaten hoeft te boren, zij noemen het alleen niet Framefix maar window frame. Raambekleding die je ophangt zonder schroeven is er in alle soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan plissegordijnen zonder te schroeven, maar ook sommige horren kun je ophangen zonder dat daar ook maar een schroef bij te pas komt.