Houten jaloezie draaikiepraam

Al onze houten jaloezieën met 25 mm brede lamellen zijn geschikt voor een draaikiepraam. Aangezien deze lamellen smal zijn, passen deze achter de kruk van het raam. Middels spankoorden bevestig je de jaloezie in of op het kozijn. Zo blijft deze altijd op zijn plaats hangen, ook wanneer het raam open staat.
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten jaloezie op een draaikiepraam bevestigen

Doordat een draaikiepraam in een kiepstand open kan, moet de jaloezie vastgezet worden. Zo blijft deze altijd netjes op zijn plaats hangen. Onze 25 mm houten jaloezieën kunnen met spankoorden worden vastgezet in of op het kozijn. Op deze manier blijft de jaloezie altijd netjes hangen, ook wanneer het raam in kiepstand open staat. Dankzij de smalle 25 mm lamellen past deze jaloezie vrijwel altijd achter het handvat van het raam.

De zijgeleiding wordt bevestigd middels schroeven. Wanneer je een kunststof kiepraam hebt en liever niet boort kun je klemsteunen bestellen. Deze klem je gemakkelijk vast op de boven- en onderkant van het kiepraam. 

Typen houten jaloezieen voor draai kiepramen

Binnen ons assortiment jaloezieën voor kiepramen vind je vier typen houten jaloezieën. Het grote verschil zit hem in het type hout. Zo zijn de lamellen van de bamboe jaloezie dunner en heeft de abachi jaloezie meer zichtbare houtnerf in de lamel. Door kleurstalen aan te vragen van onze jaloezieën bepaal je zelf gemakkelijk welk type houten jaloezie er geschikt is voor jouw draai kiepraam.

Niet persé op zoek naar een houten jaloezie voor een draaikiepraam? Bekijk dan alle jaloezieen voor draaikiepramen.