Houten jaloezie draaikiepraam

Al onze houten jaloezieën met 25 mm brede lamellen zijn geschikt voor een draaikiepraam. Aangezien deze lamellen smal zijn, passen deze achter de kruk van het raam. Middels spankoorden bevestig je de jaloezie in of op het kozijn. Zo blijft deze altijd op zijn plaats hangen, ook wanneer het raam open staat.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Label 65® Houten Jaloezie 25 mm Basswood "Classic"
  2. Label 65® Houten Jaloezie 25 mm Basswood "Trendy"
  3. Label 65® Bamboe Jaloezie 25 mm
  4. Label 65® Abachi Houten Jaloezie 25 mm "Classic"
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten jaloezie op een draaikiepraam bevestigen

Doordat een draaikiepraam in een kiepstand open kan, moet de jaloezie vastgezet worden. Zo blijft deze altijd netjes op zijn plaats hangen. Dit doe je middels spankoorden, welke je mee kunt bestellen bij de jaloezie. De spankoorden bevestig je op of in het kozijn middels schroeven. Wanneer je een kunststof kiepraam hebt en liever niet boort kun je klemsteunen bestellen. Deze klem je gemakkelijk vast op de boven- en onderkant van het kiepraam.

 

Typen houten jaloezieen voor draai kiepramen

Binnen ons assortiment jaloezieën voor kiepramen vind je vier typen houten jaloezieën. Het grote verschil zit hem in het type hout. Zo zijn de lamellen van de bamboe jaloezie dunner en heeft de abachi jaloezie meer zichtbare houtnerf in de lamel. Door kleurstalen aan te vragen van onze jaloezieën bepaal je zelf gemakkelijk welk type houten jaloezie er geschikt is voor jouw draai kiepraam.