Label 65® houten jaloezieen

De Label 65® houten jaloezieen zijn een van de populairste producten binnen de collectie van Label 65®. De collectie is zo samengesteld dat iedereen hier een uitvoering en kleur naar wens kan vinden!

Je hebt keuze uit Basswood houten jaloezieën, Abachi houten jaloezieën en Bamboe houten jaloezieën. Deze zijn in 25 mm en 50 mm te verkrijgen. De Abachi is tevens in 70 mm te verkrijgen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Verschillen tussen Label 65® houten jaloezieen

Binnen de collectie houten jaloezieen van Label 65® zijn vier typen houten jaloezieën te vinden; Classic (Basswood), Trendy (Basswood), Abachi en Bamboe. Ieder type heeft unieke kenmerken. Zo verschilt de zichtbaarheid van de houtnerf, de maximale lamelbreedte en de maximale breedte van de jaloezie per type. 

Type hout Houtnerf Max. lamelbreedte Max. jaloeziebreedte
Basswood Classic Licht 25 mm 2700 mm
Basswood Trendy Geen 50 mm 3000 mm
Abachi Veel 70 mm 3600 mm
Bamboe Veel 50 mm 2400 mm

 De populairste houten jaloezie binnen de Label 65® collectie is de houten jaloezie 50 mm 'Trendy'. Dit is een vlak afgewerkte jaloezie verkrijgbaar in een aantal populaire trendy kleuren, waaronder wit, zwart en grijs.

Ben je op zoek naar een jaloezie met houtnerf en een landelijke uitstraling? Dan zijn de houten jaloezieen van Abachi hout iets voor jou. Deze geven een hoop sfeer in huis. 

Daarnaast vindt je bij ons ook de bamboe collectie van Label 65®. De dunne bamboe lamellen zitten vol met nerf voor de echte bamboe look. Doordat bamboe een dunne houtsoort is zijn de lamellen van de bamboe jaloezie ook vrij dun, wat ervoor zorgt dat de jaloezie licht oogt. 

25 mm lamel houten jaloezie

De 25 mm lamel op de houten jaloezie zorgt voor een doorkijk naar buiten en vrijwel geen inkijk naar binnen met veel losse lamellen. Door de hoeveel lamellen oogt de jaloezie wat drukker. De 25 mm houten lamel wordt dan ook vaak aangeraden voor kleinere ramen. Doordat de lamellen slechts 25 mm diep zijn past deze houten jaloezie vaak ook op een openslaande deur en achter een handgreep van de deur.

50 mm lamel houten jaloezie

De 50 mm lamel is de meest gekozen lamelbreedte voor houten jaloezieën van Label 65®. Door de grotere lamelmaat is de doorkijk groter naar buiten en komt er dus ook meer licht naar binnen. Het aantal lamellen op de jaloezie minder, wat zorgt voor een mooie, rustigere uitstraling. De 50 mm houten jaloezieen kunnen voorzien worden van een brede ladderband of ladderkoord. Ook zijn een aantal 50 mm houten jaloezieen verkrijgbaar met elektrische bediening.

70 mm lamel houten jaloezie

Binnen de collectie van Label 65® houten jaloezieen valt tevens een 70 mm abachi houten jaloezie. De grootte lamelmaat geeft een unieke en stoere uitstraling in huis. Zeker bij grote raampartijen is de 70 mm houten lamel een goede optie. Door de breedte zijn er minder lamellen nodig voor de jaloezie, dus oogt het rustiger. Daarnaast laat de jaloezie in open stand meer licht naar binnen en behoud je meer doorkijk naar buiten. 

Label 65® houten jaloezieen op maat

Alle Label 65® houten jaloezieen worden speciaal voor jou gemaakt. Jij bepaalt welke breedte en hoogte maat, welke kleur, het bedieningsmechanisme tot aan de koordknoppen. Zo krijg je een jaloezie die helemaal bij jou past.

Vindt je het lastig om zelf te meten met behulp van onze meetinstructies? Dan kun je ook gebruik maken van onze meetservice. een van onze monteurs komt dan de maten inmeten, zo ben je altijd zeker van de juiste maat houten jaloezie.

Kleurstalen van Label 65® houten jaloezieën

Ben je er nog niet uit welke kleur Label 65® houten jaloezie je wilt bestellen? Vraag dan gemakkelijk een aantal gratis kleurstalen aan via de website. Klik op jouw favoriete jaloezie en vraag de stalen aan via het kopje 'Kleurstalen aanvragen'. Je bent daarnaast ook van harte welkom om de jaloezieën in een van onze winkels te komen bekijken. 

Garantie Label 65® houten jaloezieen

Op alle houten jaloezieën van het merk Label 65® ontvang je standaard 4 jaar volledige garantie. Gaat er binnen die tijd iets kapot aan jouw jaloezie? Dan zorgen wij dat dit gemaakt wordt. 

Nog meer raambekleding

Bij RaambekledingNederland.NL staan wij voor je klaar voor alle soorten, maten en kleuren raambekleding. Zo kies je eenvoudig de raambekleding die jij het leukst vindt en bestel je deze snel en gemakkelijk. Denk hierbij niet alleen aan de producten van Label 65 maar ook aan de raambekleding van het bekende en vertrouwde Luxaflex. Kies voor Luxaflex houten jaloezieen voor een mooie lichtinval, horren om insecten buiten de deur te houden of misschien wel voor een mooi verduisterend gordijn.