Luxaflex Houten Jaloezieen

Wij zijn leverancier van de houten jaloezieen van Luxaflex®, een merk dat staat voor gegarandeerd kwalitatief goede producten. Luxaflex® biedt tal van mogelijkheden bij het op maat maken van jouw houten jaloezieen. De houten jaloezieën kunnen besteld worden met een lamelbreedte van 50 mm en maar liefst 70 mm; dit is de grootste lamelbreedte die op onze webshop aanwezig is.

Door de grote lamellen heb je nog meer zicht naar buiten als de lamellen open staan. Dit betekent ook dat er meer licht naar binnen komt als de lamellen open staan in vergelijking met de 50 mm uitvoering.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschil in Luxaflex houten jaloezieen 

Ben je op zoek naar maatwerk houten jaloezieen van het merk Luxaflex®, dan bent je bij Raambekleding Nederland aan het juiste adres. Wij verkopen diverse houten jaloezieen van Luxaflex® in verschillende prijsgroepen. De Luxaflex® houten jaloezieen worden speciaal voor jou op maat gemaakt, je kunt dus zelf de hoogte en breedte opgeven.

Daarnaast kun je bij jouw bestelling aangeven of je liever een ladderband in kleur naar keuze, of een bijpassend ladderkoord heeft. Het merk Luxaflex® staat garant voor kwalitatief hoogwaardig materiaal en biedt uitstekende voorwaarden. Zo krijg je bij Luxaflex® een garantie van maar liefst 5 jaar op de producten.

De houten jaloezieen van Luxaflex® zijn vrijwel allemaal gemaakt van FSC® hout, zo weet jij dat het gebruikte hout uit de jaloezieen verantwoord gekapt is. Daarnaast is Luxaflex® sinds een aantal jaar aangesloten bij de Rainforest Alliance, een non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud van de bio diversiteit. Omdat de jaloezieen van echt hout gemaakt zijn geven deze een rustieke uitstraling in huis, en ziet een houtpatroon in de jaloezieen.

Luxaflex® Houten lamellen op maat gemaakt

Alle houten lamellen van Luxaflex® worden compleet op maat gemaakt voor jou, je kunt deze daarom ook compleet naar wens samenstellen. Je bepaalt tot op de millimeter nauwkeurig de maat, kiest zelf de kleur van de lamel en de ladderband en aan welke zijde de bediening gemaakt moet worden. Op dit moment zijn de houten lamellen 50 mm in de kleur wit de absolute toppers uit ons assortiment.

25 mm Houten Lamellen

De Houten Jaloezie met 25 mm lamel is vrij smal, waardoor deze perfect is om bijvoorbeeld op draaikiepramen of openslaande deuren te monteren. Vaak past de houten lamel namelijk achter het handvat en kan deze vastgezet worden met zijgeleiding spankabels, zodat de lamellen aan de onderkant gefixeerd zijn en niet heen en weer klapperen wanneer je het raam of de deur open doet.

50 mm Houten Lamellen

De 50 mm lamellen kunnen worden voorzien van ladderband en geven het interieur een stijlvolle aankleding! Onze meest verkochte jaloezie is de 50 mm lamel in het wit, afgewerkt met een witte ladderband! De 50 mm Luxaflex jaloezieen verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs en antraciet.

70 mm Houten Lamellen

De 70 mm Houten Lamellen zijn nog een slag groter dan de 50mm lamellen en geven een stoere uitstraling. Door de grote lamellen heb je meer zicht naar buiten als de lamellen open staan.

Andere merken

Naast Luxaflex verkopen wij ook raambekleding van Label 65, ons huismerk. Zo heb je de Label 65 houten jaloezieen, maar ook de gordijnen, vouwgordijnen en horren. Genoeg keuze dus!