Raambekleding voor houten kozijnen

In veel huizen bevinden zich vooral houten kozijnen. Tegenwoordig worden er ook veel huizen opgeleverd met kozijnen van ander materiaal, maar toch wordt er nog veel gebruik gemaakt van hout. Voor het monteren van raambekleding zijn houten kozijnen ideaal. Je kunt hier namelijk gewoon in schroeven en de schroefgaten bij een eventuele verhuizing of verbouwing weer netjes wegwerken.

Nog geen goed idee welke raambekleding je in jouw houten kozijn wilt ophangen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvolle shutter of een houten jaloezie met een stoere ladderband uitvoering? In onderstaand overzicht hebben we een aantal producten op een rij gezet voor je!
Onderstaande raambekleding kan op houten kozijnen worden gemonteerd door middel van schroeven. Hierdoor kun je deze vaak in het kozijn én op het kozijn monteren.

Houten jaloezieën

Onze houten jaloezieën kunnen gemakkelijk op je houten kozijn gemonteerd worden door middel van schaarsteunen; deze worden er standaard bij geleverd. Groot voordeel is dat de jaloezieën door het hout perfect aansluiten op jouw kozijn. 

De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor houten jaloezieën van basswood of abachi hout, maar ook bamboe. Het grootste verschil tussen deze drie uitvoeringen is de hoeveelheid houtnerf die op de lamellen zit.

Bekijk hieronder een selectie van onze houten jaloezieën die geschikt zijn voor houten kozijnen:
Label 65® Houten Jaloezieen 50 mm 'Trendy' (Meest verkocht)
Label 65® Bamboe Jaloezie 50 mm
Label 65® Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Classic"
Label 65® Houten Jaloezieën PVC Badkamer

Plissé Gordijnen

In de meeste gevallen zijn onze plissé gordijnen voorzien van een semi transparante stof, waardoor zonlicht gebroken wordt. Je krijgt dan daglicht in huis, zonder dat je last hebt van fel zonlicht. Ook heb je de keuze uit veel verschillende bedieningsopties, zoals de Top Down Bottom Up bediening. Hiermee kun je jouw raam gedeeltelijk bedekken, wat bijvoorbeeld handig is als je inkijk wilt voorkomen.

Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in een spankoord of vrijhangende uitvoering. Bij een spankoord plissé gordijn wordt het gordijn aan de bovenkant en onderkant van een kozijn bevestigd met spankoorden. Bij een vrijhangende uitvoering wordt het gordijn aan de bovenkant bevestigd met een steun. In beide gevallen zijn plissé gordijnen geschikt voor houten kozijnen.

Bekijk hieronder een selectie van onze plissé gordijnen voor houten kozijnen:
Label 65® Plisse gordijnen enkel
Label 65® Duette/dupli gordijnen
Label 65® Plisségordijnen en Dupli shades voor draaikiepramen

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, variërend van transparant tot compleet verduisterend. De rolgordijnen worden standaard geleverd met een standaard, waarmee je ze kunt monteren in je houten kozijn. Let op: de cassette rolgordijnen bevatten plakstrips deze en zijn daarom niet geschikt voor houten kozijnen.

Hieronder een selectie van rolgordijnen die geschikt zijn voor houten kozijnen:
Label 65®Rolgordijnen enkel
Label 65® Koordloze Rolgordijnen
Label 65® Duo Rolgordijn Basic - Exclusief Cassette

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën kenmerken zich door de vele dunne lamellen, welke voor een speelse sfeer zorgen in je huis. Standaard zijn onze aluminium jaloezieën voorzien van schaarsteunen, waarmee je eenvoudig de jaloezieën bevestigt op jouw houten kozijn; dit kan zowel in de dag als op de dag.

Hieronder een selectie van onze aluminium jaloezieën die geschikt zijn voor houten kozijnen:
Label 65® Aluminium Jaloezie 16 mm
Label 65® Aluminium Jaloezie 25 mm
Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm
Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm "Retro"

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Zo kun je kiezen uit een transparante of dim-out stof en uit veel verschillende bedieningsopties. Denk bijvoorbeeld aan een Top Down Bottom Up bediening, waarmee je je vouwgordijn gedeeltelijk kan laten zakken. De vouwgordijnen zijn standaard voorzien van schaarsteunen, waarmee je ze eenvoudig monteert in je houten kozijn.

De volgende vouwgordijnen zijn geschikt voor houten kozijnen:
Label 65® Transparante vouwgordijn
Label 65® Lichtdoorlatende vouwgordijnen
Label 65® Verduisterende vouwgordijnen

Shutters

Onze shutters kenmerken zich door een strakke en sfeervolle uitstraling. Ze sluiten perfect aan op je houten kozijnen door de houten look. Je kunt kiezen voor een shutter gemaakt van pauwlonia hout, maar ook voor PVC. Heb je een speciale vorm raam, bijvoorbeeld rond of driehoekig? Geen probleem, want hier kunnen wij onze shutters op aanpassen!
Bij de shutters kun je kiezen voor een moderne en klassieke uitvoering. Het grootste verschil hierbij is de kraal in het profiel: deze is alleen bij de klassieke uitvoering aanwezig, terwijl de moderne uitvoering een strak afgewerkt profiel heeft.

Let op: wij verkopen alle shutters inclusief meet- en montageservice, zodat je zeker bent dat de shutters perfect aansluiten op je houten kozijn. Dit zit dus bij de prijs van de shutters inbegrepen.

Hieronder een selectie van onze shutters voor houten kozijnen:
Shutters Hout
Shutters PVC eco
Speciale Vormen Houten Shutters

Horren

Bij ons vindt je de geschikte hor, zodat je helemaal klaar bent voor de lente en de zomer. Je hebt bij ons de keuze uit twee soorten horren: een hordeur en een rolhor. De hordeuren kunnen besteld worden in een breedte van 650 mm tot 3200 mm en zijn voorzien van een plissé stof. Deze vouwt als een harmonica in elkaar als je hem sluit. De raamhorren werken als een rolgordijn en beschikken over een veer waardoor hij automatisch naar boven rolt als je de hor aan de onderzijde los laat.

Onze horren zijn voorzien van profielsteunen, waarmee je eenvoudig je hor bevestigt in een houten kozijn.

Hieronder een selectie van onze horren voor houten kozijnen:
Label 65® Plisse hordeuren
Label 65® Raamhorren