Binnenkijken bij Zegwaard - houten jaloezieën voor kantoor

Voor het kantoor van Zegwaard Rioolbeheer B.V. in Delft mocht Raambekleding Nederland.NL de raambekleding verzorgen. Begin dit jaar verhuisde Zegwaard naar hun huidige kantoor, wat betekende dat er nieuwe raambekleding nodig was. In de zoektocht naar deze raambekleding werden zij door een relatie geadviseerd om bij Raambekleding Nederland.NL te gaan kijken. Zodoende hebben wij dit pand mogen voorzien van ruim 50 stijlvolle Abachi houten jaloezieën.

 abachi jaloezie 70mm kantoor

Tijdens een bezoek aan de winkel in Rijswijk zijn de wensen voor de raamdecoratie besproken. Op basis van deze wensen en foto’s van het kantoor is de keuze voor de raambekleding gemaakt. In eerste instantie werd er gedacht aan houten jaloezieën met een lamelbreedte van 50mm. Na het bekijken van foto’s van de ramen is er echter besloten om voor een bredere lamel van 70mm te gaan. De ramen van het pand zijn namelijk vrij groot, waardoor een 50mm houten jaloezie hier druk zou ogen. Om die reden is er gekozen voor de Abachi houten jaloezie met een lamelbreedte van 70mm.


raamdecoratie kantoor abachi houten jaloezie

houten jaloezie abachi brede lamel kantoor

De kleur van de houten jaloezieën is ook op advies van Raambekleding Nederland.NL gekozen. Wederom is er aandachtig gekeken naar de foto’s van het kantoor. Er is met name gekeken naar de huidige kleuren van het interieur, zoals die van de vloerbedekking, muren en kozijnen. Op basis hiervan is er voor de kleur Antraciet gekozen.

Vervolgens was het tijd om de raambekleding te gaan inmeten, een flinke klus! Dit werd dan ook door een van onze adviseurs gedaan. Enkele weken later is diezelfde adviseur de raambekleding komen monteren. Zo werd Zegwaard volledig ontzorgd tijdens dit proces.

abachi houten jaloezie antraciet 70 mm

De lamellen van de houten jaloezieën staan bij Zegwaard vrijwel altijd open. Zo behouden zij de doorkijk naar buiten en komt er voldoende daglicht binnen. Uiteraard worden de lamellen deels gekanteld of geheel gesloten bij fel zonlicht. Zo wordt hinderlijk licht gefilterd en blijft de tempratuur binnen aangenaam.

zegwaard kantoor houten jaloezieen

De Abachi houten jaloezieën hangen inmiddels een half jaar voor de ramen bij Zegwaard. Nog steeds zijn zij tevreden over de gemaakte keuzes met betrekking tot de lamelbreedte en de kleur. De jaloezieën doen hun werk en geven een sfeervolle uitstraling aan de verschillende ruimtes in het pand.

detailfoto abachi houten jaloezie 70mm antraciet kantoor

Product: Label65® Abachi Houten jaloezie 70mm
Kleur lamel: RBN 4076 Antraciet
Kleur ladderband: Antraciet A75