Label 65® Duo rolgordijnen

Met de Label 65® duo rolgordijnen heb je overdag vrij zicht naar buiten, en wordt 's avonds de inkijk van buiten naar binnen belemmerd. Duo rolgordijnen geven je de mogelijkheid om de lichtinval in huis helemaal naar wens in te stellen, en hier naar je smaak mee te variëren. Kortom, een duo rolgordijn is een stijlvolle oplossing die zeer functioneel is, en een extra dimensie geeft aan het begrip rolgordijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Label 65 duo rolgordijn op maat

Onze Label 65 duo rolgordijnen worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt, voor jou. Bij ons dus enkel maatwerk en geen standaard maten voor de duo rolgordijnen. De duo rolgordijnenzijn leverbaar tot 2700 mm in een beperkt aantal kleuren. Kies bij het samenstellen of je met of zonder cassette wil bestellen en wat voor stof je zoekt. De duo rolgordijnen kunnen in diverse stoffen besteld worden, waaronder verduisterend.

Inspiratie

In ons inspiratieblog voor in de woonkamer laten we jou zien hoe je in jouw woonkamer kunt spelen met verschillende soorten raambekleding. Zo zie je onder andere hoe duo rolgordijnen een echte sfeermaker kunnen zijn in jouw interieur.