Raambekleding voor de werkkamer

Thuiswerken is de laatste jaren steeds meer in trek. Het biedt veel voordelen, waaronder minder afleiding en geen reistijd. Bij thuiswerken is het handig om een werkkamer te hebben waar je optimaal geconcentreerd kunt werken. Raambekleding is in een dergelijke kamer heel belangrijk, omdat dit hinderlijk licht tegen houdt, maar ook voor een prettige sfeer zorgt. Ook houdt het eventuele inkijk tegen. Benieuwd welke raamdecoratie er geschikt is voor jouw werkkamer? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. 

 

aluminium jaloezie werkkamer 

Aluminium jaloezieen voor de werkkamer

Aluminium jaloezieen vind je veel terug te in kantoren. Dit komt voornamelijk door de moderne uitstraling. Ook in een werkkamer zijn zij een mooie en zeer functionele verschijning. Kenmerkend aan aluminium jaloezieen is het grote aantal lamellen, wat zorgt voor een speelse en moderne uitstraling. Je kunt eenvoudig hinderlijk licht tegen gaan door de lamellen te kantelen.

De aluminium jaloezie is ook met een brede lamel van 50 mm en 70 mm te verkrijgen. Dit geeft weer een hele andere uitstraling aan de ruimte en laat de aluminium jaloezie meer lijken op een houten jaloezie, zeker in combinatie met ladderband. 
Onze aluminium jaloezieen zijn verkrijgbaar met een lambelbreedte van 16 mm tot 70 mm. Hoe groter de lamel, hoe meer zicht je naar buiten hebt. Bekijk onze aluminium jaloezieën

 

Houten jaloezieen voor de werkkamer

Voor een landelijke sfeer in je werkkamer zijn houten jaloezieen zeer geschikt. Ze vallen onder onze meest verkocht producten. Je kunt kiezen uit diverse lamelmaten, van 25 mm tot 70 mm, waarmee je de sfeer en doorkijk naar buiten bepaald. Ook kun je kiezen voor een houtsoort met een gladde of grove houtnerf. 

Op het moment dat je last hebt van fel zonlicht kun je eenvoudig de lamellen van de houten jaloezieen kantelen, zodat het licht niet in je gezicht of op je beeldscherm komt, maar er wel nog licht naar binnen komt. Je kunt ook kiezen voor een elektrische motor, zodat het kantelen via een afstandsbediening, app of spraakbesturing gedaan kan worden. Het omhoog trekken van de lamellen kan tegenwoordig bij enkele modellen ook elektrisch worden gedaan. Bekijk alle houten jaloezieën van Raambekleding Nederland.NL.

 

Plisse gordijnen voor de werkkamer

Privacy behouden, maar ook veel daglicht binnen krijgen in je werkkamer? Dan is een plissé gordijn de ideale raamdecoratie voor je thuiskantoor. Kenmerkend aan de plisse gordijnen is de plooiing in de stof, wat zorgt voor een stijlvol uiterlijk.

In werkkamers zijn plisse gordijnen zeer geschikt, zeker wanneer je kiest voor een semi transparante uitvoering. Deze zorgt voor een mooie balans tussen privacy, zicht naar buiten en sfeer. Je kunt bij een plisse gordijn ook kiezen voor een Top Down Bottom Up uitvoering, waardoor je zowel de bovenkant als de onderkant van het plisse gordijn afzonderlijk kunt bedienen. Dit bied je nog meer gebruiksgemak bij het bepalen van de lichtinval in jouw werkkamer!

Duette Shades zijn grotendeels hetzelfde als plisse gordijnen, alleen bevatten de Duette Shades een extra stoflaag. Hierdoor ontstaat een honingraatstructuur in de stof. Ook zijn duette shades iets verduisterender. Bekijk alle plisségordijnen

 

Rolgordijnen voor de werkkamer

Ook rolgordijnen zijn ideaal om privacy in je werkkamer te behouden, terwijl je wel voldoende daglicht binnen krijgt. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen. Zo kun je ze bestellen in de stofsoorten transparant, semi-transparant of volledig verduisterend. In het geval van een werkkamer is het aan te raden om een semi transparante stof te kiezen. Deze stof zorgt namelijk voor voldoende zicht naar buiten, terwijl je geen last hebt van inkijk of hinderlijk zonlicht. 

Een unieke uitvoering van het klassieke rolgordijn is het Duo rolgordijn. Dit rolgordijn bestaat uit horizontale transparante en semi transparante stofbanen. Je kunt dit rolgordijn omlaag laten, terwijl je de twee stofbanen langs elkaar heen beweegt om de lichtinval te bepalen. Hierdoor kun je in een handomdraai hinderlijk licht tegengaan zonder het gordijn volledig te hoeven sluiten. Bekijk meer informatie en het aanbod rolgordijnen

 

 

Vouwgordijnen voor de werkkamer

Vouwgordijnen zijn mooie sfeermakers voor op de werkkamer. Ze dimmen hinderlijk licht, waardoor je goed op je beeldscherm kunt blijven kijken. De hoeveelheid licht die je binnenlaat kun je gemakkelijk zelf regelen. Ook zijn vouwgordijnen top down bottom up te bedienen. Hierdoor kan je aan de bovenkant licht naar binnen laten, terwijl je aan de onderkant van het raam hinderlijk licht en inkijk tegengaat. Ook verbeteren vouwgordijnen de akoestiek in je werkkamer. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je veel aan het (video)bellen bent. Bekijk alle vouwgordijnen van Raambekleding Nederland.NL.

 

Wil je de vouwgordijnen in het echt bekijken? Of wil je graag persoonlijk advies van een van onze medewerkers? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Rijswijk. We helpen je graag!