Luxaflex® Twist Rolgordijnen

De Luxaflex® Twist rolgordijnen zijn mooi ontworpen duo rolgordijnen waar je eindeloos mee kunt variëren. Je schuift de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en weer, en creëert daarmee de perfecte sfeer in huis.

Onze Luxaflex® Twist Rolgordijnen op maat bestel je nu extra voordelig. Je ontvangt namelijk 25% korting op jouw Luxaflex Twist Duo Rolgordijnen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxaflex® Twist Rolgordijnen op maat

Zoek je een Twist duo rolgordijn van Luxaflex® die perfect voor jouw raam past? Dan bij je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Alle Luxaflex® Twist Rolgordijnen worden namelijk op maat gemaakt. Dat betekent dat jij volledig zelf bepaald hoe jouw Twist Duo Rolgordijnen eruit komt te zien. Zo bepaal je naast de stof en afmetingen ook de bedieningswijze en eventuele bedieningszijde. Jouw bestelling wordt vervolgens in onze fabriek zorgvuldig voor je gemaakt en bij je thuisbezorgd.

Luxaflex twist duo rolgordijn slaapkamer open Luxaflex Twist duo rolgordijn slaapkamer dicht

Duo rolgordijnen van Luxaflex®

De Twist Rolgordijnen van Luxaflex® zijn de ideale raamdecoratie wanneer je in een handomdraai de lichtinval en privacy wilt regelen. Luxeflex® Twist Rolgordijnen zijn Duo Rolgordijnen en bestaan dus uit twee stofbanen, die je langs elkaar heen kunt schuiven. Het grote voordeel van deze Twist duo rolgordijnen is dat je ze niet volledig omhoog hoeft te doen om licht binnen te kunnen laten.

Uitgebreide collectie stoffen

Een ander groot voordeel van de Luxaflex® Twist Shades is de ruime stofcollectie. Naast keuze uit diverse kleuren biedt het assortiment ook bijzondere stoffen aan, met bijvoorbeeld een patroon of grafische accenten. De Luxaflex® Twist Duo Rolgordijnen zijn onderverdeeld in vier prijsklassen. In iedere prijsklasse vind je een ander aanbod kleuren en stoffen. Hierbij is prijsklasse E het voordeligst en prijsklasse 3 het prijzigst. In deze laatste prijsklasse vind je dan ook de bijzondere stoffen met patronen.

Luxaflex twist duo rolgordijn stippen patroon luxaflex twist rolgordijn duo patroon

Elektrische Luxaflex® Twist Rolgordijnen

De Luxaflex® duo rolgordijnen zijn ook met elektrische Powerview bediening te verkrijgen. Dit betekent dat je jouw Twist rolgordijn ook op afstand kunt bedienen. Dit kan middels een afstandsbediening of app. Tevens is het mogelijk om voor te programmeren wanneer het gordijn omhoog of omlaag moet, zo hoef je er helemaal niet meer naar om te kijken. Behalve dat je de motor af en toe moet opladen natuurlijk.

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk dan de Duo Rolgordijnen van Label 65.